Libnet.ro
UNICEF

22:15

FOTO Cea mai mare Sala Polivalenta din tara a fost finalizata la Cluj. Investitia s-a ridicat la 72 de milioane de lei

Adevărul Adevărul,
FOTO Cea mai mare Sala Polivalenta din tara a fost finalizata la Cluj. Investitia s-a ridicat la 72 de milioane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania va fi inaugurata pe 31 octombrie. Investitia s-a ridicat la 72 de milioane de lei, iar lucrarile au inceput in 2011. Comisia de receptie din cadrul Primariei a demarat astazi procedurile de verificare a lucrarilor. continuă pe Adevărul

Clujul are cea mai moderna sala de sport din Romania

Marti a fost finalizata constructia Salii Polivalente din Cluj, o arena inchisa care devine cea mai moderna si incapatoare din Romania.

Sala Polivalenta din Cluj a fost finalizata. Investitie de 70 milioane lei

Sala Polivalenta din Cluj, cea mai moderna de la ora actuala din Romania, a fost finalizata, investitia totala ridincandu-se la 70 milioane lei. Constructia va fi inaugurata pe 31 octombrie, atunci cand va avea loc un concert sustinut de artistul James Blunt.

VIDEO Noua Sala Polivalenta din Cluj a fost finalizata - Cum arata investitia de 70 de milioane de lei

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost finalizata, dupa patru ani de la startul lucrarilor. Este o adevarat bijuterie, a declarat Emil Boc, primarul municipiului. Costurile totale au fost de 70 milioane de lei. Intra in material pentru a vedea cum arata noua sala.

Sala Polivalenta din Cluj, finalizata dupa patru ani; investitiile s-au ridicat la 70 mil. lei

Sala Polivalenta din Cluj a fost finalizata dupa aproape patru ani, investitiile ridicandu-se la 70 de milioane de lei. Primarul Emil Boc a descris-o ca pe o adevarata bijuterie a sportului si a divertismentului, care va fi pentru multi ani.

FOTO Cea mai sexi infractoare: o tanara din Canada este considerata prea frumoasa ca sa intre la puscarie

Dupa ce la inceputul verii infractorul Jeremy Meeks a facut furori cu infatisarea sa, fiind ofertat de nume de top din industria modei si numit in presa internationala cel mai atractiv detinut, Stephanie Beaudoin este considerata cea mai sexi infractoare.

Listarea Alibaba a devenit cea mai mare din istorie: gigantul a strans 25 de miliarde de dolari pe bursa de la New York

Oferta publica initiala a Alibaba Group Holding Ltd a devenit cea mai mare din istorie, ajungand la 25 miliarde de dolari, dupa ce bancile care derulau oferta si-au exercitat optiunea de majorare a tranzactiei cu 15%, in urma cererii solide, scrie Bloomberg.

30 de copii romani au fost SALVATI din mainile traficantilor de carne vie, in cea mai mare operatiune transfrontaliera din istorie

Treizeci de copii romani au fost salvati de politisti din mainile traficantilor de carne vie, in cea mai ampla operatiune din istorie impotriva crimei organizate. Este vorba despre o operatiune Europol in 34.

Romania la inaltime: Manastirea Varatec, cea mai mare manastire de maici din Romania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt.

Cum a evoluat bugetul Educatiei in ultimii cinci ani. Anul acesta - cea mai mare finantare de la izbucnirea crizei

Educatia beneficiaza, anul acesta, de cel mai mare buget pe care l-a primit in ultimii patru ani, potrivit datelor obtinute de la Ministerul Educatiei. Anul 2012 a fost cel mai sarac, in timp ce in 2007 Educatia a avut cea mai consistenta finantare.

FOTO Uzina de autocamioane Roman SA a intrat in insolventa. A fost cea mai mare fabrica a Brasovului

Uzina a intrat in insolventa acum cateva zile, la cererea administratorilor, din cauza unei datorii de 90 de milioane de lei. Roman SA nu mai are comenzi, iar anul acesta a produs doar cinci camioane. La uzina mai lucreaza acum doar 500 de oameni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )