Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Noua Sala Polivalenta din Cluj a fost finalizata - Cum arata investitia de 70 de milioane de lei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Noua Sala Polivalenta din Cluj a fost finalizata - Cum arata investitia de 70 de milioane de lei

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost finalizata, dupa patru ani de la startul lucrarilor. Este o adevarat bijuterie, a declarat Emil Boc, primarul municipiului. Costurile totale au fost de 70 milioane de lei. Intra in material pentru a vedea cum arata noua sala. continuă pe Hotnews

Sala Polivalenta din Cluj a fost finalizata. Investitie de 70 milioane lei

Sala Polivalenta din Cluj, cea mai moderna de la ora actuala din Romania, a fost finalizata, investitia totala ridincandu-se la 70 milioane lei. Constructia va fi inaugurata pe 31 octombrie, atunci cand va avea loc un concert sustinut de artistul James Blunt.

Sala Polivalenta din Cluj, finalizata dupa patru ani; investitiile s-au ridicat la 70 mil. lei

Sala Polivalenta din Cluj a fost finalizata dupa aproape patru ani, investitiile ridicandu-se la 70 de milioane de lei. Primarul Emil Boc a descris-o ca pe o adevarata bijuterie a sportului si a divertismentului, care va fi pentru multi ani.

FOTO Cea mai mare Sala Polivalenta din tara a fost finalizata la Cluj. Investitia s-a ridicat la 72 de milioane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania va fi inaugurata pe 31 octombrie. Investitia s-a ridicat la 72 de milioane de lei, iar lucrarile au inceput in 2011. Comisia de receptie din cadrul Primariei a demarat astazi procedurile de verificare a lucrarilor.

(P) 'Sala Polivalenta' Cluj-Napoca recruteaza personal in functii de conducere

Societatea pe actiuni Sala Polivalenta Cluj-Napoca, infiintata prin Hotararea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca nr. 341/2014, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a unor functii.

Patru meciuri intr-un week-end de poveste la Sala Polivalenta

Vineri, sambata si duminica, in Sala Sporturilor din Targoviste, cele doua echipe de prima liga ale Clubului Sportiv Municipal Targoviste vor oferi tuturor microbistilor din judet un regal de zile mari.

Inspectoarea scolara spagara din Cluj a fost trimisa in judecata. A cerut 21.300 de euro pentru a aranja examnul de Bac

Peter Tunde Ilona Csilla, fost inspector scolar general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Cluj, a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta. Procurorii sustin ca Tunde aa pretins de la un numar de 14 persoane suma totala de 21. 300 euro, din care a primit efectiv suma totala de 10. 300 euro pentru a rezolva examenul de Bacalaureat.

Inspectoarea scolara spagara din Cluj a fost trimisa in judecata. A cerut 21.300 de euro pentru a aranja examenul de Bac

Peter Tunde Ilona Csilla, fost inspector scolar general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Cluj, a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta. Procurorii sustin ca Tunde a pretins de la 14 persoane suma totala de 21. 300 euro, din care a primit efectiv suma totala de 10. 300 euro pentru a ajuta mai multi elevi sa promoveze examenul de Bacalaureat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )