Libnet.ro
UNICEF

08:45

FOTO Cele mai frumoase locuri abandonate din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase locuri abandonate din lume

Orase paraginite, insule fantomatice, gari pustite de trecerea implacabila a timpului sau castele in ruina, locuri uitate de oameni care ofera o imagine apocaliptica de o frumusete aparte. Site-ul distractify. com a facut o trecere in revista a unora dintre cele mai spectaculoase destinatii abandonate de pe intreg cuprinsul globului. continuă pe Adevărul

FOTO. De ce a ajuns Salina Turda printre cele mai uimitoare destinatii turistice din lume.

Un clasament realizat de prestigioasa publicatie Business Insider plaseaza Salina Turda pe pozitia 22 in clasamentul destinatiilor turistice uimitoare, dar de care americanii nu au auzit niciodata. Salina Turda isi confirma statutul de destinatie turistica de excelenta. Dupa ce a fost declarata de catre o asociatie internationala a balneologilor drept cea mai eficace salina din Europa in tratarea bolilor respiratorii, a urmat modernizarea cu ajutorul fondurilor europene. Iar modernizarea a .

Cum arata unul dintre cele mai izolate locuri din lume: Insula de la capatul pamantului, locuita de 62 de persoane (VIDEO)

O insula ce se afla in Oceanul Pacific este unul dintre cele mai izolate locuri din lume, fiind vizitata de o nava cu provizii de cel mult doua ori pe an. Insula Palmerston din Oceanul Pacific, care face parte.

Insula de la CAPATUL LUMII. Un reportaj BBC despre cum este viata in unul dintre cele mai izolate locuri de pe planeta

O insula ce se afla in Oceanul Pacific este unul dintre cele mai izolate locuri din lume. Este vizitata de o nava cu provizii de cel mult doua ori pe an, iar pericolele de pe teritoriul sau tin departe .

Cele mai frumoase inele de logodna si verighete in 2013

De la Kerry Washington si pana la Kim Kardashian, Halle Berry sau Zoe Saldana, iata ce staruri internationale s-au putut lauda anul acesta cu cele mai frumoase verighete sau inele de logodna purtate cu mandrie pe degetul inelar.

Cele mai SPECTACULOASE imagini capturate din spatiu de NASA, in 2013

La final de an, specialistii de la NASA au tras linie si au facut o colectie cu cele mai frumoase poze facute de satelitii din spatiu, anul acesta. Printre acestea se afla o fotografie a supertaifunului Haiyan.

FOTO Cum poti fotografia un cal de 10 metri lungime? Cele mai amuzante panorame ratate din lume

Un subreddit de pe Reddit aduna cele mai amuzante panorame facute cu telefonul mobil. Pentru o portie de ras, uitati-va la imaginile de mai jos.

Cele mai importante 13 evenimente din piata de capital in 2013

Oferta Romgaz, frauda de la Harinvest, alegerile de la SIF-uri dar si schimbarile majore de la conducerea Bursei de Valori Bucuresti sunt doar cateva dintre cele mai importante evenimente din piata de capital romaneasca, in 2013. Vezi in slide-urile.

Cele mai fotografiate destinatii turistice din lume

Google Maps Panoramio a alcatuit topul celor mai populare destinatii de pe glob, locuri unde turistii s-au oprit sa se fotografieze alaturi de cei dragi. Surprinzator, trei metropole europene ocupa primele pozitii in clasamentul alcatuit. Iata cum s-a descurcat si restul lumii.

Top cele mai bune smartphone-uri in 2013

Ca in fiecare an, in timp ce il asteptam pe Mosul, ala rosu desenat de Coca-Cola, ne gandim la cele mai bune si mai populare produse lansate pe parcursul anului. Ne-am propus, cu acest articol, sa trecem in revista cele mai bune smartphone-uri din 2013, cele care merita toata atentia noastra, cu atat mai mult cu cat in 2014, evident, nu cred ca vor fi prezente intr-un top aproape nici unele din cele lansate anul acesta. Avand in vedere ca [].

FOTO Anul 2013 in imagini: cele mai populare subiecte de presa in Hunedoara

Arestarea fostului sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, Traian Berbeceanu, inaugurarea tronsoanelor de autostrada, condamnarea fostului primar al Hunedoarei si tragediile petrecute in Hunedoara s-au numarat printre cele mai populare subiecte de presa in anul 2013, in judetul Hunedoara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )