Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai importante 13 evenimente din piata de capital in 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai importante 13 evenimente din piata de capital in 2013

Oferta Romgaz, frauda de la Harinvest, alegerile de la SIF-uri dar si schimbarile majore de la conducerea Bursei de Valori Bucuresti sunt doar cateva dintre cele mai importante evenimente din piata de capital romaneasca, in 2013. Vezi in slide-urile. continuă pe Wall-Street Ro

Retrospectiva anului 2013. Cele mai importante momente din fotbalul romanesc

Anul 2013 a fost unul plin din punct de vedere fotbalistic, nelipsind nici schimbarile in structura Ligii Profesioniste de Fotbal sau problemele in justitie.

Turneul Celor 4 Trambuline in fata unei noi editii. Cele mai importante statistici ale competitei

A 62-a editie a Turneului Celor 4 Trambuline debuteaza, sambata, in statiunea germana Oberstdorf cu o sesiune de calificari in urma careia vom cunoaste cele 25 de perechi care se vor infrunta, sambata, in prima din cele patru legendare concursuri de sarituri cu schiurile.

FOTO Cum poti fotografia un cal de 10 metri lungime? Cele mai amuzante panorame ratate din lume

Un subreddit de pe Reddit aduna cele mai amuzante panorame facute cu telefonul mobil. Pentru o portie de ras, uitati-va la imaginile de mai jos.

VIDEO Cele mai bune filme romanesti ale anului 2013

Sfarsitul anului 2013 este o buna oportunitate pentru a pune sub lupa cele mai bune filme romanesti lansate in acest an. Printre cele mai importante productii autohtone se numara Pozitia copilului, Lupu, Domestic sau Domnisoara Christina.

Top cele mai bune smartphone-uri in 2013

Ca in fiecare an, in timp ce il asteptam pe Mosul, ala rosu desenat de Coca-Cola, ne gandim la cele mai bune si mai populare produse lansate pe parcursul anului. Ne-am propus, cu acest articol, sa trecem in revista cele mai bune smartphone-uri din 2013, cele care merita toata atentia noastra, cu atat mai mult cu cat in 2014, evident, nu cred ca vor fi prezente intr-un top aproape nici unele din cele lansate anul acesta. Avand in vedere ca [].

Concerte in fiecare seara la targul din Piata Universitatii.

In fiecare seara dupa Craciun, bucurestenii sunt asteptati la o serie concerte speciale in cadrul targului Bucharest Christmas Market din Piata Universitatii. Joi, nu mai putin de 300 de artisti vor urca pe scena de la Universitate, printre care Narcisa Suciu, formatia Distinto, Ozana Barabancea Band, Damian Draghici si trupa sa de naisti. Seara se va incheia cu un concert extraordinar sustinut de un cor de 200 de adulti si un cor de 40 de copii ce vor interpreta colinde .

Cele mai des intalnite 10 motive de divort

Atunci cand pornesti pe drumul casniciei, te gandesti ca veti fi impreuna pana cand moartea va va desparti. Din pacate, sau din fericire in unele cazuri, mariajele se destrama. Iata care sunt cele mai des.

Dacia 1300, devenita istorie, ar putea ajunge printre cele mai luxoase masini ale vremii

Chiar daca acum e doar istorie, Dacia 1300 ar putea ajunge printre cele mai luxoase masini ale vremii, daca proiectul unui student brasovean va fi pus in aplicare, potrivit Gandul. Proiectul tanarului a pastrat.

Cele mai vandute carti din 2013. Infernul lui Dan Brown a fost cea mai cumparata carte din lume. in Romania, s-au cautat volumele lui Lucian Boia si Tudor Chirila

Cel mai cumparat roman al anului 2013 este Infernul lui Dan Brown, porivit site-ului www. amazon. com, dupa ce anul trecut in top, pe primul loc, s-a clasat romanul erotic, Cincizeci de umbre ale lui Grey. Cele mai vandut titlu de la Editura Polirom este Exercitii de echilibru, de Tudor Chirila. La Humanitas, in topul vanzarilor s-au clasat Sfarsitul Occidentului, de Lucian Boia, si Parabolele lui Iisus, de Andrei Plesu.

Cele mai frumoase inele de logodna si verighete in 2013

De la Kerry Washington si pana la Kim Kardashian, Halle Berry sau Zoe Saldana, iata ce staruri internationale s-au putut lauda anul acesta cu cele mai frumoase verighete sau inele de logodna purtate cu mandrie pe degetul inelar.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )