Libnet.ro
UNICEF

23:30

FOTO Cod portocaliu: Vasluiul, sub troiene. Autoritatile judetene nu stiu care este situatia drumurilor din judet

Adevărul Adevărul,
FOTO Cod portocaliu: Vasluiul, sub troiene. Autoritatile judetene nu stiu care este situatia drumurilor din judet

Desi judetul Vaslui se afla sub cod portaliu de ninsoare si viscol, de 12 ore ningand neincetat, autoritatile vasluiene nu au o situatie a drumurilor din judet. Singura certitudine pentru vasluienii care pleaca la drum este ca se poate circula, in conditii de iarna, pe drumurile nationale si pe drumul european. continuă pe Adevărul

FOTO Cod portocaliu: Vasluiul, sub troiene. Zece drumuri judetene blocate, acces interzis tirurilor pe DE 581 si pe DN 2 F Vaslui - Bacau

Zece drumuri judetene sunt blocate in judetul Vaslui, din cauza caderilor masive de zapada si a viscolului. Pe sapte dintre drumurile inzapezite intervin utilajele de deszapezire.

FOTO Cod portocaliu de viscol in sudul judetului Vaslui. Drumurile spre Coroiesti, Ciocani si Pogana, blocate de valuri de nameti. Restrictii spre Tecuci

Avertizarea de cod portocaliu de viscol si ninsori emisa de meteorologi pentru 10 judete ale tarii printre care si Vasluiul s-a adeverit cu varf si indesat. in Barlad se circula pe arterele pricipale in conditii de iarna. in afara orasului vizibilitatea e foarte scazuta.

Vasluiul, sub cod portocaliu de viscol. Politistii recomanda evitarea deplasarilor in afara localitatii

Conform mesajelor de avertizare cu cod galben si cod portocaliu emise de Administratia Nationala de Meteorologie, incepand din aceasta seara se vor semnala ninsori, intensificari ale vantului, precipitatii si polei in judetul Vaslui, alaturi de alte judete din sud-estul tarii. Politistii recomanda soferilor sa evite deplasarile in afara localitatilor.

Alerta meteo. Cod portocaliu de viscol in judetul Vaslui. Politistii recomanda evitarea deplasarilor in afara localitatii

Conform mesajelor de avertizare cu cod galben si cod portocaliu emise de Administratia Nationala de Meteorologie, incepand din aceasta seara se vor semnala ninsori, intensificari ale vantului, precipitatii si polei in judetul Vaslui, alaturi de alte judete din sud-estul tarii. Politistii recomanda soferilor sa evite deplasarile in afara localitatilor.

Actualizare meteo. Cod portocaliu in 9 judete din est, cod galben in 15 judete si Capitala, pana la ora 18.00. Cos rosu pana la ora 13 pentru trei judete

Meteorologii au actualizat averitzarile de ninsori si viscol si polei. Astfel, judetele Buzau, Vrancea si Braila se afla sub cod rosu pana la ora 13. 00, urmand ca apoi sa intre sub avertizare cod portocaliu. UPDATE Judetul Constanta se afla sub avertizare cod portocaliu pana la ora 14.

COD PORTOCALIU de ninsoare: ISU Timis a trimis catre judetul Dambovita o autospeciala tip ATPVM si o senilata

Autospecialele si senilatele au fost suplimentate in opt judete care vor fi sub cod portocaliu de ninsoare, ele fiind furnizate de inspectoratele pentru situatii de urgenta ISU) din judetele care nu sunt sub astfel de avertizari, din dispozitia ministrului de Interne Gabriel Oprea.

Cod portocaliu de ninsori si viscol in 10 judete, pana luni seara (FOTO)

Meteorologii au emis, duminica dimineata, o avertizare cod portocaliu de ninsori, viscol si polei, ce vizeaza 10 judete, potrivit Administratiei Nationale de Meoteorologie ANM). Avertizarea intra in vigpare dum.

COD PORTOCALIU in Constanta

Judetul Constanta a fost plasat sub avertizare cod portocaliu de viscol, pana luni la ora 14. Viteza vantului depaseste la rafala 70 de kilometri pe ora, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. Se vor semnala intensificari ale vantului care vor depasi la rafala 70 km/h, izolat ninsori viscolite, se arata in avertizarea nowcasting. Administratia Nationala de Meteorologie emisese, luni dimineata, o avertizare cod galben de ninsoare si viscol pentru judetul Constanta.

Cod Portocaliu de ninsori in Ialomita.250 de politisti vor fi la datorie pentru a asigura masurile de siguranta publica

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica 28 decembrie 2014 o avertizare Cod Portocaliu de vreme rea pentru 10 judete din tara, inclusiv Ialomita. Fenomenele vizate sunt ninsori abundente, viscol si vant de peste 70 de kilometri la ora. Autoritatile sunt pregatite pentru a tine piept naturii dezlantuite.

Cod portocaliu de ninsoare in 10 judete. Cod galben in 25

Meteorologii au instituit cod portocaliu de ninsori si viscol in 10 judete din estul si sudul tarii, in timp ce alte 25 de judete vor fi sub cod galben, de duminica seara pana luni seara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )