Libnet.ro
UNICEF

10:15

FOTO. Columbia: cel putin 127 de persoane au murit, in urma unei alunecari de teren

România Liberă România Liberă,
FOTO. Columbia: cel putin 127 de persoane au murit, in urma unei alunecari de teren

O alunecare de teren in Columbia a provocat, sambata, moartea a cel putin 14 oameni, inclusiv copii, si ranirea a 60, au declarat oficialitatile,. continuă pe România Liberă

FOTO. Columbia: cel putin 100 de persoane au murit, in urma unei alunecari de teren

O alunecare de teren in Columbia a provocat, sambata, moartea a cel putin 14 oameni, inclusiv copii, si ranirea a 60, au declarat oficialitatile,.

Atac cu bomba la intrarea femeilor de la o moschee din Pakistan: Cel putin 22 de persoane au murit, iar 70 sunt ranite

Un atac cu bomba la o moschee din nordul Pakistanului, dint orasul Parachinar, aflat intr-o zona izolata din apropierea granitei cu Afganistanului a ucis cel putin 22 de persoane si a ranit alte zeci, transmite Reuters.

VIDEO Cel putin 112 oameni au murit si 120 au fost raniti in urma unei alunecari de teren in Columbia

Cel putin 112 oameni au murit si alti peste 120 au fost raniti in urma unei alunecari de teren produse in provincia columbiana Putumayo, in sud-vestul tarii, au anuntat sambata autoritatile citate de Reuters.

FOTO: Cel putin 22 de persoane au murit, peste 70 au fost ranite, in Pakistan, intr-un atentat cu masina capcana, care a vizat o moschee. Atacul a avut loc la ora la care oamenii se adunau pentru rugaciunile de vineri

Cel putin 22 de persoane au murit si peste 70 au fost ranite, intr-o explozie care a avut loc, vineri, in fata unei moschei din orasul Parachinar, situat in nord-vestul Pakistanului.

Explozie in timpul unui carnaval din Franta: Cel putin 19 persoane au fost ranite (VIDEO)

O explozie s-a produs sambata dupa-amiaza in timpul unui carnaval din comuna franceza Villepinte, din suburbiile Parisului. Totul s-a intamplat in mod accidental in momentul.

Columbia, in STARE de SOC! Cel putin 112 oameni au murit si alti peste 120 au fost raniti in urma unei alunecari de teren (VIDEO)

Autoritatile anunta cel putin 112 oameni care si-au pierdut viata si alti peste 120 au fost raniti in urma unei alunecari de teren produse in provincia columbiana Putumayo, in sud-vestul.

FOTO. Panica la Paris. Cel putin 20 de persoane au fost ranite in urma unei explozii la un carnaval. Cauza deflagratiei nu este cunoscuta

Patru persoane au fost grav ranite si alte 16 au fost afectate in urma unei explozii accidentale ce au avut loc la un carnaval popular desfasurat in Paris.

FOTO + VIDEO. Doua statiuni turistice, distruse de ciclonul Debbie. Cel putin 2.000 de scoli au fost inchise. Autoritatile australiene au ordonat evacuarea a 40.000 de persoane

Autoritatile australiene au ordonat, joi, evacuarea a 40. 000 de persoane, din cauza ciclonului Debbie. Totodata, cel putin 2. 000 de scoli au fost inchise, iar doua statiuni turistice au fost distruse.

Tarom a renuntat la cel putin zece zboruri interne fara sa faca niciun anunt: Despre ce curse este vorba 

Tarom a scos, in ultima perioada, cel putin zece zboruri interne fara a anunta aceste schimbari, informeaza ZF. ro. De asemenea, potrivit unor surse din piata, compania de stat ar urma sa anuleze in.

Explozie la un carnaval din Paris. Cel putin 20 de victime

Patru persoane sunt grav ranite, printre care si un copil, si alte 16 sunt afectate in urma unei explozii accidentale ce au avut loc la un carnaval popular desfasurat in Paris, informeaza The.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )