Libnet.ro
UNICEF

07:00

FOTO Cum va arata una dintre cele mai frumoase Piete din Romania dupa ce va fi modernizata cu peste 20 de milioane de lei

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum va arata una dintre cele mai frumoase Piete din Romania dupa ce va fi modernizata cu peste 20 de milioane de lei

Peste 20 de milioane de lei, cei mai multi bani europeni, vor fi investiti in modernizarea Piatei Ferdinand, urmand a fi pietruita si transformata in artera pietonala. continuă pe Adevărul

Tranzactie pe piata farma. Ce se intampla cu una dintre cele mai cunoscute farmacii

Fondul ceh de investitii Penta Investments, care detine pe piata romaneasca lantul de farmacii Dr. Max, dar si casele de pariuri Fortuna, a anuntat achizitia grupului AD Pharma, proprietarul.

Fondul Proprietatea, reactie dura despre mutilarea legislatiei privind guvernarea corporativa: Un nou val de baieti destepti, prieteni ai coalitiei de guvernare, va ajunge sa controleze unele dintre cele mai valoroase companii de stat

Fondul Proprietatea se arata ingrijorat de modul in care coalitia guvernamentala se afla pe o cale clara de a ingropa legislatia privind guvernanta corporativa, se arata intr-un punct de vedere transmis redactiei. Daca acest proces legislativ va continua fara intrerupere, un nou val de baieti destepti, prieteni ai coalitiei de guvernare, va ajunge sa controleze unele dintre cele mai valoroase companii de stat din tara, mai transmite Fondul Proprietatea.

SARBATORILE DE IARNA. Cele mai frumoase obiceiuri care marcheaza SARBATORILE DE IARNA

Craciunul este perioada traditiilor, a superstitiilor si a obiceiurilor transmise din generatie in generatie. Colindul, scenetele cu motive religioase si mesele bogate sunt.

De unde vine zacusca, una dintre cele mai populare mancaruri din Romania

Conform traditiei romanesti, dupa recolta de toamna unele familii pregatesc zacusca si o conserva in borcane sterilizate, pentru iarna.

VIDEO Una dintre cele mai sexy handbaliste din lume a fost desemnata jucatoarea Campionatului Mondial

Campionatul Mondial de handbal feminin din Germania s-a terminat aseara cu victoria echipei Frantei, care a invins Norvegia, scor 23-21.

FOTO Cal maltratat de doi barbati la Alba Iulia. Ancheta a Politiei pentru gasirea autorilor

Politistii din Alba Iulia au demarta o ancheta in legatura cu maltratarea unui cal de catre doua persoane. Animalul a cazut pe una dintre cele mai aglomerate strazi din Alba Iulia, in timp ce tracta o caruta incarcata cu lemne.

CE a facut acest POLITIST cu TRANDAFIRII ARUNCATI spre sicriul Regelui! Gestul sau, extrem de EMOTIONANT! Merita RESPECTUL tuturor! (FOTO)

Ziua de 16 decembrie va ramane in memoria colectiva ca una dintre cele mai profunde zile din istoria tarii noastre, aceasta reprezentand ziua in care a inceput, la Timisoara, revolta i.

Primaria unuia dintre cele mai depopulate orase da bani locuitorilor sa faca copii. Suma se acorda si familiilor care adopta

Locuitorii unui oras din Banat primesc 500 de lei la nasterea fiecarui copil, conform unui proiect initiat si promovat de catre un consilier si primarul municipiului.

FOTO Ororile din lagarele staliniste. Cele mai odioase pedepse aplicate dusmanilor poporului, ilustrate in desenele unui fost gardian

O serie de ilustratii realizate si publicate de un fost gardian al inchisorilor Uniunii Sovietice din vremea dictatorului Stalin infatisau ororile la care au fost supusi milioane de oameni considerati dusmani ai poporului.

Printul Charles, casatorie cu una dintre fiicele Regelui Mihai. Ce a facut Ceausescu dupa ce a fost informat de aceasta posibilitate

Securitatea era ingrijorata printul Charles, mostenitor tronului britanic, s-ar putea casatori cu una dintre fiicele lui regelui Mihai. Potrivit unor date recente, una dintre fiicele lui Mihai de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )