Libnet.ro
UNICEF

09:45

FOTO Fieni: Mai multe familii au decis sa locuiasca intr-un bloc grav afectat de o explozie, desi constructia se poate prabusi oricand

Adevărul Adevărul,
FOTO Fieni: Mai multe familii au decis sa locuiasca intr-un bloc grav afectat de o explozie, desi constructia se poate prabusi oricand

Desi au vazut si au simtit pe pielea lor efectele devastatoarei explozii, care le-a zgaltait din temelii blocul in urma cu un an, mai multe familii din Fieni au decis sa se intoarca in apartamentele pe care le-au parasit imediat dupa deflagratie. Atunci, doua persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost ranite. continuă pe Adevărul

FOTO Fieni: Mai multe familii locuiesc intr-un bloc grav afectat de o explozie, desi constructia se poate prabusi oricand

Desi au vazut si au simtit pe pielea lor efectele devastatoarei explozii, care le-a zgaltait din temelii blocul in urma cu un an, mai multe familii din Fieni au decis sa se intoarca in apartamentele pe care le-au parasit imediat dupa deflagratie. Atunci, doua persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost ranite.

VIDEO Teodor Melescanu despre scandalul Ponta - ofiter acoperit SIE: Basescu a facut mai multe cereri in scris catre SIE pentru a afla daca in guvern sunt agenti / Eu nu as lasa sa planeze asupra mea suspiciunea ca sunt ofiter acoperit

Candidatul independent la presedintie, Teodor Melescanu, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro ca presedintele Traian Basescu a trimis catre SIE mai multe adrese scrise pentru a afla daca in Guvern exista agenti acoperiti. Melescanu a spus ca el a interpretat adresa facuta publica de Cotroceni drept o cerere de nume, in ciuda faptului ca in docuemtn nu se cer explicit numele presupusilor ofiteri acoperiti, ci doar daca exista astfel de ofiteri acoperiti in Guvern.

GRAFIC Romania ocupa un loc fruntas in topul tarilor europene cu cele mai multe adolescente insarcinate

Romania s-a situat imediat dupa Bulgaria intr-un clasmament al tarilor din Europa cu cele mai multe nasteri in randul adolescentelor.

Cum amenajam mai multe functiuni in aceeasi incapere

In bucatariile apartamentelor de bloc este un lucru obisnuit sa se amenajeze locul pentru servit masa. Tot in locuintele cu probleme ridicate de spatiu intalnim des un loc de studiu amenajat in dormitor, mai ales in cel al copiilor. Dar, dupa cum lesne se poate observa, aceste solutii de amenajare sunt dictate imperativ de lipsa spatiului. Se prezinta un astfel de caz, care se afla la polul opus situatiilor descrise mai sus. incaperea este amplasata intr-un apartament de 114 mp si ocupa intreaga jumatate dreapta a acestuia, pe directia de acces de pe casa scarii. Ea are o lungime de 9 m si forma unui hexagon neregulat. Aceasta geometrie a generat trei zone relativ distincte in ansamblul camerei, doua aflate la extremitatile acesteia si una centrala. Fiecare dintre ele are o suprafata suficienta ca sa gazduiasca mobilier care sa le stabileasca o destinatie specifica.

Banicioiu: Mai multe persoane care au venit din zona afectata de Ebola sunt monitorizate

Mai multe persoane care au venit in Romania din zona afectata de Ebola se afla sub monitorizare, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, transmit surse din presa.

Targul Angajatori de Top: Cele mai multe joburi sunt in domeniul ITC, dar si in domeniile bancar, inginerie si retail

Cele mai multe joburi de la Targul Angajatori de Top, care are loc vineri si sambata la Sala Palatului din Bucuresti intre 10:00 - 17:00, sunt din domeniul tehnologiei. Pe scurt, tinerii care au competente de ITC au mai multe sanse sa isi gaseasca un job, dar exista oportunitati si pentru cei care au pregatire in domeniul financiar, in retail, inginerie sau in domeniul hotelier.

Melescanu: Basescu nu a cerut lista, ci numele ofiterilor acoperiti in Guvern; nume inseamna mai multe

Fostul director al SIE Teodor Melescanu a declarat, vineri, ca este adevarat ca presedintele Traian Basescu nu a cerut serviciului o lista a ofiterilor acoperiti din Guvern, dar i-a cerut numele acestora, iar numele inseamna mai multe persoane si de aceea el a vorbit despre o lista.

Mai multe persoane din Bucuresti, retinute pentru lupte de strada

Politistii bucuresteni au descins, joi, la 11 adrese in cadrul unei actiuni pentru destructurarea a doua grupari rivale, care s-ar fi implicat in mai multe lupte de strada. in urma acestei actiuni au fost retinute 14 persoane.

Ploi torentiale si alunecari de teren in Italia: Mai multe persoane si-au pierdut viata

Mai multe persoane si-au pierdut viata, in Italia, dupa ce ploile torentiale s-au abatut asupra tarii si au provocat alunecari de teren, relateaza EFE. Miercuri, o femeie in varsta de 73 ani a murit in.

Patch important de la Microsoft. Repara mai multe vulnerabilitati care au fost exploatate de hackeri

Microsoft a venit cu mai multe update-uri pentru vulnerabilitatile descoperite recent, inclusiv cea care a permis atacarea calculatoarelor NATO. Patch-urile vin pentru toate versiunile suportate de Windows, Internet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )