Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mai multe persoane din Bucuresti, retinute pentru lupte de strada

Adevărul Adevărul,
Mai multe persoane din Bucuresti, retinute pentru lupte de strada

Politistii bucuresteni au descins, joi, la 11 adrese in cadrul unei actiuni pentru destructurarea a doua grupari rivale, care s-ar fi implicat in mai multe lupte de strada. in urma acestei actiuni au fost retinute 14 persoane. continuă pe Adevărul

Perchezitii la traficanti de droguri din Constanta si Valu lui Traian. Mai multe persoane au fost duse la Politie pentru audieri

Mai multe persoane implicate in traficul de droguri de risc si substante psihoactive sunt cercetate de oamenii legii, dupa ce la locuintele lor s-au gasit medicamente si substante interzise sau cu regim special.

Ploi torentiale si alunecari de teren in Italia: Mai multe persoane si-au pierdut viata

Mai multe persoane si-au pierdut viata, in Italia, dupa ce ploile torentiale s-au abatut asupra tarii si au provocat alunecari de teren, relateaza EFE. Miercuri, o femeie in varsta de 73 ani a murit in.

Banicioiu: Mai multe persoane care au venit din zona afectata de Ebola sunt monitorizate

Mai multe persoane care au venit in Romania din zona afectata de Ebola se afla sub monitorizare, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, transmit surse din presa.

FOTO+VIDEO. Accident grav, intre un autobuz si un tramvai, in cartierul Vitan din Bucuresti. Mai multe persoane au fost ranite. Printre victime sunt si copii

Cel putin 10 persoane au fost ranite, luni, in cartierul Vitan din Bucuresti, in urma unui accident grav produs in urma coliziunii dintre un tramvai si un autobuz. Cinci ambulante SMURD au fost trimise la fata locului. A fost solicitata si o autospeciala de descarcerare.

60 de tone piei de bovine si sume importante de valuta, confiscate in urma perchezitiilor din Bucuresti si 8 judete. 30 de persoane, audiate

60 de tone piei de bovine, 12. 950 de lei, 9. 600 de lire sterline, 4. 850 de dolari, 1. 600 de euro si mai multe telefoane mobile au fost descoperite de politistii de investigare a fraudelor, in urma celor 38 de perchezitii, efectuate, in cursul zilei de marti, 14 octombrie, la sediile unor societati comerciale, precum si la locuintele unor persoane banuite de savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.

Mai multe persoane au fost duse la spital dupa ce un autobuz a fost lovit de un tramvai, in Capitala

Zece persoane sunt ranite si au fost duse la spital, dupa ce un autobuz a fost lovit de un tramvai, luni dupa-amiaza, la intersectia Calea Vitan cu Soseaua Mihai Bravu din Bucuresti.

Peste 18.800 de locuri de munca, disponibile luni in toata tara. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

858 de locuri de munca de gasesc, luni, in intreaga tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi sunt disponibile in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi.

RADET a luat amenda de 20.000 de lei, dupa ce bucurestenii din mai multe sectoare au ramas fara apa calda

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) a fost amendata cu 20. 000 de lei de Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor al Capitalei, pentru nerespectarea clauzelor din contract, dupa ce bucurestenii din trei sectoare nu au avut apa calda mai multe zile la rand.

Serra Software a fuzionat cu Aliat.Net pentru a se extinde pe mai multe piete externe

Companiile Serra Software International si Aliat. Net, cei mai mari parteneri locali ai producatorului de solutii ERP, SoftOne Grecia, au fuzionat in vederea extinderii pe mai multe piete externe, arata un comunicat remis astazi redactiei.

Patch important de la Microsoft. Repara mai multe vulnerabilitati care au fost exploatate de hackeri

Microsoft a venit cu mai multe update-uri pentru vulnerabilitatile descoperite recent, inclusiv cea care a permis atacarea calculatoarelor NATO. Patch-urile vin pentru toate versiunile suportate de Windows, Internet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )