Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO Florin Cioaba, un apropiat al Elenei Basescu si al familiei prezidentiale

Adevărul Adevărul,
FOTO Florin Cioaba, un apropiat al Elenei Basescu si al familiei prezidentiale

Regele autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, a fost un apropiat al familiei Basescu, el participand inclusiv la nunta mezinei presedintelui, Elena Basescu, alaturi de sotia si de fiul sau. continuă pe Adevărul

Regele Cioaba a murit FOTO Florin Cioaba, un apropiat al Elenei Basescu si al familiei prezidentiale

Regele autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, a fost un apropiat al familiei Basescu, el participand inclusiv la nunta mezinei presedintelui, Elena Basescu, alaturi de sotia si de fiul sau.

FOTO Florin Cioaba, un rege apropiat al familiei prezidentiale

Regele autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, a fost un apropiat al familiei Basescu, el participand inclusiv la nunta mezinei presedintelui, Elena Basescu, alaturi de sotia si de fiul sau.

FOTO Florin Cioaba a murit. Regele romilor era internat intr-un spital din Antalya dupa ce suferise un infarct

Florin Cioaba, autointitulat regele romilor, a murit duminica in timp ce era internat intr-un spital din Antalya, precizeaza Centrul Crestinilor Romi. Acesta a incetat din viata, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange.

UPDATE FOTO Florin Cioaba a murit. Acesta va fi adus in tara luni, cu un avion privat

Florin Cioaba, autointitulat regele romilor, a murit duminica in timp ce era internat intr-un spital din Antalya, precizeaza Centrul Crestinilor Romi. Acesta a incetat din viata, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange. Acesta ar urma sa fie adus in tara luni, cu un avion privat.

Traian Basescu: Dumnezeu sa-l ierte pe Florin Cioaba, condoleante familiei si minoritatii rome

Presedintele Traian Basescu transmite condoleante familiei lui Florin Cioaba, care a incetat din viata duminica, intr-un spital din Antalya, conform Mediafax .

Basescu: Dumnezeu sa-l ierte pe Florin Cioaba. Condoleante familiei si etniei

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante in care arata ca Florin Cioaba a fost un adevarat lider si un sprijin pentru comunitatea roma, pentru ca i-a indemnat pe tinerii etniei sa.

Ce mesaj a transmis Traian Basescu familiei Cioaba si comunitatii rome.

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, condoleante familiei autointitulatului rege al romilor, Florin Cioaba si comunitatii rome. Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei si minoritatii pe care o reprezinta, a afirmat seful statului aflat in judetul Maramures. De asemenea, potrivit unui mesaj de condoleante al presedintelui Traian Basescu transmis de Administratia prezidentiala duminica AGERPRES, seful statului adreseaza familiei si comunitatii rome intreaga compasiune.

File din viata regelui romilor, Florin Cioaba, conducatorul a 3 milioane de cetateni (VIDEO)

A combatut discriminarea romilor. A fost regizor de film. A crestinat mii de romi si a participat la nunta Elenei Basescu, pe scurt, a fost Regele Romilor. Autointitulat sau nu, contestat sau nu, Florin Cioaba a.

Elena Basescu, despre Florin Cioaba: Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l primeasca in imparatia Sa!

Florin Tanase Cioaba 58 de ani), rege al tiganilor de pretutindeni , a murit astazi, la ora 11. 10, in spitalul Akdeniz universitesi din Antalya. Basescu: Dumnezeu sa-l ierte pe Florin Cioaba. Condoleante.

Basescu: Florin Cioaba a fost un adevarat lider si un sprijin pentru comunitatea roma

Presedintele Traian Basescu a transmis duminica un mesaj de condoleante la incetarea din viata a lui Florin Cioaba. Am aflat cu profunda tristete vestea mortii lui Florin Cioaba. Este un moment de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )