Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce mesaj a transmis Traian Basescu familiei Cioaba si comunitatii rome.

România Liberă România Liberă,
Ce mesaj a transmis Traian Basescu familiei Cioaba si comunitatii rome.

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, condoleante familiei autointitulatului rege al romilor, Florin Cioaba si comunitatii rome. Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei si minoritatii pe care o reprezinta, a afirmat seful statului aflat in judetul Maramures. De asemenea, potrivit unui mesaj de condoleante al presedintelui Traian Basescu transmis de Administratia prezidentiala duminica AGERPRES, seful statului adreseaza familiei si comunitatii rome intreaga compasiune. continuă pe România Liberă

Traian Basescu transmite condoleante familiei Cioaba si comunitatii rome.

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, condoleante familiei autointitulatului rege al romilor, Florin Cioaba si comunitatii rome. Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei si minoritatii pe care o reprezinta, a afirmat seful statului aflat in judetul Maramures. De asemenea, potrivit unui mesaj de condoleante al presedintelui Traian Basescu transmis de Administratia prezidentiala duminica AGERPRES, seful statului adreseaza familiei si comunitatii rome intreaga compasiune.

Boc il apara pe Traian Basescu in cazul Cioaba: Ponta este invidios pe presedinte. Victor Ponta face mult rau imaginii Romaniei

Fostul premier Emil Boc sustine ca Victor Ponta a dat dovada de iresponsabilitate cand a formulat acuzatii de dosare politice la adresa lui Traian Basescu, fara nicio dovada elementara, adaugand ca seful Executivului este invidios pe presedinte pentru ca are reactii umane la situatii umane.

Traian Basescu: Dumnezeu sa-l ierte pe Florin Cioaba, condoleante familiei si minoritatii rome

Presedintele Traian Basescu transmite condoleante familiei lui Florin Cioaba, care a incetat din viata duminica, intr-un spital din Antalya, conform Mediafax .

Basescu: Florin Cioaba a fost un adevarat lider si un sprijin pentru comunitatea roma

Presedintele Traian Basescu a transmis duminica un mesaj de condoleante la incetarea din viata a lui Florin Cioaba. Am aflat cu profunda tristete vestea mortii lui Florin Cioaba. Este un moment de.

Basescu: Florin Cioaba a fost un adevarat lider si un sprijin pentru comunitatea roma

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante in care arata ca Florin Cioaba a fost un adevarat lider si un sprijin pentru comunitatea roma, pentru ca, intelegand importanta educatiei, i-a indemnat pe tineri sa mearga la scoala.

UPDATE Presedintele statului, Traian Basescu, se afla la Prislop, unde participa la festivalul de folclor. A transmis condoleante familiei Cioaba

Presedintele Traian Basescu a sosit, duminica, 18 august, la Prislop, in judetul Maramures. Presedintele a venit impreuna cu sotia sa. Cei doi vor asista la slujba religioasa de la Manastirea Prislop.

PSD transmite condoleante familiei Cioaba

Partidul Social Democrat transmite un mesaj de condoleante familiei Cioaba, exprimandu-si regretul pentru pierderea suferita de aceasta, dar si de comunitatea pe care Florin Cioaba a.

Dorin Cioaba: Traian Basescu a sunat sa se intereseze de starea tatalui meu.

Dorin Cioaba, fiul lui Florin Cioaba, a declarat, sambata, ca presedintele Traian Basescu a telefonat de mai multe ori, ultima oara in cursul zilei de vineri, pentru a se interesa cu privire la starea de sanatate a autointitulatului rege al romilor, informeaza Mediafax. Intrebat daca seful statului s-a interesat despre starea de sanatate a lui Florin Cioaba, fiul acestuia a spus ca Basescu a sunat de mai multe ori, ultima oara in cursul zilei de ieri vineri - n. r. ), potrivit RTV. Tot Dorin .

Dorin Cioaba: Traian Basescu a sunat de mai multe ori pentru a se interesa de starea tatalui meu

Dorin Cioaba, fiul lui Florin Cioaba, a declarat sambata ca presedintele Traian Basescu a sunat de mai multe ori, ultima oara in cursul zilei de vineri, pentru a se interesa de starea de sanatate a tatalui sau.

Victor Ponta il ataca pe Traian Basescu: A avut nesimtirea sa-l roage pe Serban Bradisteanu sa mearga in Antalya la Florin Cioaba

Primul ministru Victor Ponta a criticat vineri decizia presedintelui Traian Basescu de a-i cere medicului Serban Bradisteanu sa-l viziteze pe Florin Cioaba in Antalya, unde acesta este internat in urma atacului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )