Libnet.ro
UNICEF

21:45

FOTO Florin Cioaba, un rege apropiat al familiei prezidentiale

Adevărul Adevărul,
FOTO Florin Cioaba, un rege apropiat al familiei prezidentiale

Regele autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, a fost un apropiat al familiei Basescu, el participand inclusiv la nunta mezinei presedintelui, Elena Basescu, alaturi de sotia si de fiul sau. continuă pe Adevărul

FOTO Florin Cioaba, un apropiat al Elenei Basescu si al familiei prezidentiale

Regele autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, a fost un apropiat al familiei Basescu, el participand inclusiv la nunta mezinei presedintelui, Elena Basescu, alaturi de sotia si de fiul sau.

Regele Cioaba a murit FOTO Florin Cioaba, un apropiat al Elenei Basescu si al familiei prezidentiale

Regele autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, a fost un apropiat al familiei Basescu, el participand inclusiv la nunta mezinei presedintelui, Elena Basescu, alaturi de sotia si de fiul sau.

Mediafax: Florin Cioaba, un rege prieten cu presedintele si cu trimiterea romilor la scoala

Regele romilor Florin Cioaba, care a murit sambata la 58 de ani, s-a facut remarcat prin demersuri pentru scolarizarea membrilor comunitatii si pionieratul, cel putin declarativ, in schimbarea traditiei casatoriilor la varste fragede, dar si prin prietenia cu familia presedintelui Basescu, noteaza agentia Mediafax.

FOTO Florin Cioaba a murit. Regele romilor era internat intr-un spital din Antalya dupa ce suferise un infarct

Florin Cioaba, autointitulat regele romilor, a murit duminica in timp ce era internat intr-un spital din Antalya, precizeaza Centrul Crestinilor Romi. Acesta a incetat din viata, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange.

UPDATE FOTO Florin Cioaba a murit. Acesta va fi adus in tara luni, cu un avion privat

Florin Cioaba, autointitulat regele romilor, a murit duminica in timp ce era internat intr-un spital din Antalya, precizeaza Centrul Crestinilor Romi. Acesta a incetat din viata, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange. Acesta ar urma sa fie adus in tara luni, cu un avion privat.

Florin Cioaba, un rege prieten cu presedintele Basescu si cu trimiterea romilor la scoala

Regele romilor Florin Cioaba, care a murit la 58 de ani, s-a facut remarcat prin demersuri pentru scolarizarea membrilor comunitatii si pionieratul, cel putin declarativ, in schimbarea traditiei.

Ultimele detalii despre starea de sanatate a lui Florin Cioaba. Cum va putea ajunge in Romania regele romilor

Florin Cioaba ramane pentru moment in clinica din Turcia. El este in coma indusa si respira cu ajutorul aparatelor desi starea de sanatate a avut o usoara evolutie de la internare si pana acum.

Regele romilor Florin Cioaba a incetat din viata.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiati ai familiei. Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat, pentru MEDIAFAX, ca decesul s-a produs la 11. 10, in urma unui stop cardio-respirator. Fiul acestuia, Dorin Cioaba, declara sambata ca .

FOTO Cum arata palatul lui Florin Cioaba, regele autointitulat al romilor, care a murit intr-o clinica din Antalya

Autointitulat rege al romilor, Florin Cioaba, care a murit duminica intr-un spital din Antalya, la varsta de 58 de ani, locuia intr-o vila de aproximativ 600 de metri patrati, in cartierul Turnisor din Sibiu.

VIDEO A murit Florin Cioaba, autointitulatul Rege al romilor

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba, in varsta de 58 de ani, a murit duminica, dupa ce a fost deconectat de la aparate, informeaza televiziunile de stiri. El se afla internat la un spital din Turcia, in urma unui infarct. Sambata, fiul acestuia Dorin anuntat ca tatal sau este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie. rupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara in cursul zilei de luni, in functie de incheierea formalitatilor la Ambasada Romaniei din Turcia, transportul urmand sa fie facut cu un avion privat, au declarat, pentru Mediafax, apropiati ai familiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2569 seconds )