Libnet.ro
UNICEF

18:15

FOTO Hristos a inviat! Mii de alexandreni au participat la slujba de inviere

Adevărul Adevărul,
FOTO Hristos a inviat! Mii de alexandreni au participat la slujba de inviere

Mii de alexandreni au iesit din case in noaptea de inviere pentru a participa la slujbele de la lacasurile de cult din oras. Cei mai multi dintre credinciosi au alesCatedrala Sf. Alexandru unde slujba de inviere a fost oficiata de PS Galaction Stanga, Episcopul Alexandriei si Teleormanului. continuă pe Adevărul

Mii de credinciosi au participat la slujba de inviere de la Catedrala Arhiepiscopala Sfanta Treime

Zeci de mii de credinciosi au petrecut Seara de inviere la bisericile si manastirile din judetul Arad. Acestia au asistat la slujbele de Pasti si au cantat Hristos a inviat.

Hristos a inviat! Mii de credinciosi au luat Lumina Sfanta de la Catedrala Arhiepiscopala

Mii de credinciosi au luat noaptea trecuta Lumina Sfanta de la Catedrala Arhiepiscopala din Galati. Alte cateva sute de persoane s-au adunat in fata bisericilor din oras pentru a lua parte la slujba de inviere.

Hristos a inviat! Mii de credinciosi au luat lumina sfanta de la bisericile si manastirile din judetul Neamt

Slujba de inviere tinuta la bisericile din Piatra Neamt si din judet a beneficiat, prin traditie, de o participare numeroasa a credinciosilor ortodocsi. Si manastirile din Neamt au fost, ca de fiecare data, loc de pelerinaj pentru cei care au venit sa ia lumina sfanta.

Peste 1.500 de oameni au participat la slujba de inviere, la Catedrala Episcopala din Slobozia. Preasfintitul Vincentiu a daruit credinciosilor Lumina Sfanta adusa de la Ierusalim

In noaptea de inviere, credinciosii au luat cu asalt Catedrala Episcopala din Slobozia. Peste 1. 500 de oameni au venit sa ia Lumina Sfanta adusa, potrivit traditiei, tocmai de la Ierusalim. Oamenii s-au rugat pentru sanatate si liniste in case.

Hristos a inviat! Pitestenii au luat Lumina

Pitestenii au mers in numar mare la slujba de inviere. Numai in zona centrala, cateva mii de credinciosi au venit, cu mic cu mare sa cante Hristos a inviat in fata Bisericii Domnesti Sf. Gheorghe.

Hristos a inviat! Cum au petrecut romanii noaptea de inviere anul acesta: bisericile din toata tara au fost neincapatoare

Ca in fiecare an, milioane de romani au fost noaptea trecuta la slujba de inviere si la miezul noptii au luat Sfanta Lumina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3074 seconds )