Libnet.ro
UNICEF

11:45

FOTO Invazie de vedete la aniversarea a 10 ani de cariera impliniti de creatorul de moda Stephan Pelger

Adevărul Adevărul,
FOTO Invazie de vedete la aniversarea a 10 ani de cariera impliniti de creatorul de moda Stephan Pelger

Peste 450 de persoane au participat la petrecerea de aniversare a zece ani de munca a designerului Stephan Pelger, printre care Andreea Marin si sotul, Andreea Banica sau Virgil Iantu. continuă pe Adevărul

Stephan Pelger a aniversat 10 ani de cariera in lumea modei alaturi de 450 de invitati

Numeroase vedete din Romania, printre care Andreea Marin si Tuncay Ozturk, Ileana Badiu, Andreea Raicu, Amalia Nastase, Andreea Banica, Laura Cosoi, Alina Sorescu, Sophia, Ovidiu Buta, Dana Savuica, Giulia Nahmany, Alexandra Ungureanu, Raluca Lazarut, Cristina Cioran, Paula Chirila sau Tania Budi au luat parte serile trecute la petrecerea eveniment ce a marcat aniversarea de 10 ani de cariera in fashion a celebrului designer Stephan Pelger. Evenimentul s-a desfasurat in cel mai nou loc neconventional al Bucurestiului, la etajul patru al magazinului Cocor Store. Party-ul, realizat in parteneriat cu Absolut Vodka, a purtat tema THE FACTORY si a fost inspirat de atelierul celebrului Andy Warhol.

FOTO implinirea a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO, marcata in centrul orasului Buzau

Duminica dimineata, in Piata Dacia din municipiul Buzau s-a desfasurat o ampla manifestare dedicata implinirii a 10 ani de la aderarea Romaniei la Alianta Nord-Atlantica NATO).

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )