Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO. Lant de morti suspecte intr-un spital din Italia. Doctorul Moarte si Asistenta Ucigasa au fost arestati

România Liberă România Liberă,
FOTO. Lant de morti suspecte intr-un spital din Italia. Doctorul Moarte si Asistenta Ucigasa au fost arestati

Un medic anestezist si amanta sa, asistenta, au fost arestati de carabienierii italieni, fiind acuzati de uciderea mai multor pacienti. Procuratura din Busto Arsizio ancheteaza cinci morti suspecte in randul pacientilor internati la Spitalul Saronno, din Varesotto, relateaza cotidianul italian La Repubblica. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Explozie intr-o parcare din Liege. Mai multe cladiri au fost avariate, iar autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili cauzele incidentului

O masina a explodat, duminica seara, intr-o parcare din Liege, incident care a paralizat o parte a centrului orasului belgian Liege, au anuntat autoritatile, precizand ca mai multe persoane au fost evacuate.

Din acest an, rezidentii isi pot alege repartizarea in orice spital din Romania

Din acest an, rezidentii in medicina, medicina dentara si farmacie isi pot alege repartizarea in orice spital din Romania in care sunt locuri sau posturi libere. Asta dupa ce.

O femeie denunta un caz aberant la un spital din Cluj. De 14 ani, ea figureaza pe lista de asteptare pentru un transplant renal, desi a gasit o persoana compatibila, care sa ii doneze rinichiul

O femeie a reclamat, miercuri, un caz revoltator care a avut loc la un spital din Cluj. De 14 ani, ea se afla pe o lista de asteptare pentru un transplant de rinichi. Initial, ea a fost programata pentru o interventie, insa cand a ajuns acolo i s-a spus ca nu este compatibila cu donatorul, desi primise acceptul de la Bucuresti. Din acest motiv, interventia nu a mai avut loc.

Scene socant de asemanatoare cu cele din Colectiv, intr-un club din Ucraina: Localul in care se aflau 250 de persoane a ars in totalitate. Zeci de oameni, raniti (VIDEO)

O tragedie asemanatoare cu cea din Colectiv a fost pe punctul de a se produce intr-un club din Ucraina, informeaza 112. international. 250 de persoane se aflau in clubul Mi100 din orasul vestic Liov,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )