Libnet.ro
UNICEF

22:15

FOTO Mos Craciun a ramas fara reni: altfel nu se explica de ce a ales sa vina la Galati pe... bicicleta

Adevărul Adevărul,
FOTO Mos Craciun a ramas fara reni: altfel nu se explica de ce a ales sa vina la Galati pe... bicicleta

Zeci de pasionati de mersul pe doua roti s-au echipat ieri in Mos Craciun si au facut un tur al orasului, chiar daca afara erau -4 grade Celsius. Membrii Clubului de Ciclism din Galati s-au tras in poze cu cele mai frumos luminate locuri din oras. continuă pe Adevărul

FOTO Mos Craciun a venit la micutii de la Gradinita Pinochio

Cei 40 de copii din grupa mare si cea pregatitoare de la Gradinita Pinochio l-au primit miercuri, 18 decembrie, pe Mos Craciun.

FOTO VIDEO La Timisoara, renii lui Mos Craciun chiar pot sa zboare

Zeci de copii l-au intampinat cu urale pe Mos Craciun in centrul Timisoarei. Cel mai popular batranel din lume a ajuns in mijlocul lor insotit de un ren si de doi spiridusi, calatorind intr-un mod inedit: au coborat pe franghie din balconul Operei.

FOTO VIDEO Copilarie la limita subzistentei. Familia cu zece copii unde Mos Craciun nu a venit niciodata

Intr-un satuc din nordul judetului Mehedinti traiesc in conditii inimaginabile zece suflete nevinovate, zece copii care nu au cunoscut vreodata bucuria venirii lui Mos Craciun in casa lor. Sunt bucurosi daca mama lor le pune o farfurie de mancare pe masa.

VIDEO FOTO Copilarie la limita subzistentei. Familia cu zece copii unde Mos Craciun nu a venit niciodata

Intr-un satuc din nordul judetului Mehedinti traiesc in conditii inimaginabile zece suflete nevinovate, zece copii care nu au cunoscut vreodata bucuria venirii lui Mos Craciun in casa lor. Sunt bucurosi daca mama lor le pune o farfurie de mancare pe masa.

Pompierii argeseni au fost ajutorul lui Mos Craciun pentru oamenii sarmani

Pompierii argeseni au facut un gest nobil in preajma sarbatorilor de iarna. Au strans mana de la mana si au sprijinit pe Mos Craciun in misiunea sa. Astfel, au adus zambetul pe buze si au umplut masa de Craciun a trei familii sarmane, cu bunatati.

Mos Craciun da renii pe tren, la Oradea

Mosul ajunge la Oradea cu trenul. La fel ca in anii anteriori, si in acest an, Primaria Oradea impreuna cu Administratia Imobiliara Oradea invita copiii sa-l astepte pe Mos Craciun in Gara Oradea.

Vedeta insarcinata, pe post de Mos Craciun generos

Este insarcinata, dar continua sa-si ia in serios rolul de Mos Craciun. De aceea, s-a incarcat.

Politistii vasluieni s-au transformat in Mos Craciun pentru copiii cu dizabilitati de la Centrul din Negresti

Ca in fiecare an, politistii vasluieni s-au transformat in mesagerii lui Mos Craciun si au impartit cadouri copiilor de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Negresti.

Mos Craciun salvat de politisti din mainile unui infractor periculos

Mos Craciun a impartit astazi daruri la copiii politistilor din Mehedinti. Serbarea a fost organizata de Corpul National al Politistilor din cadrul IPJ Mehedinti la Casa Tineretului din Drobeta Turnu Severin.

VIDEO Spectacolul Mos Craciun e o jigodie se joaca la Bucuresti

Mos Craciun e o jigodie / Le Pere Noel est une ordure, regizat de Andreea Bibiri, va fi pus in scena luni, 23 decembrie, de la 19. 00, la Godot Teatru Cafe din Capitala. Le Pere Noel est une ordure este o piesa-cult, creata in Franta, in 1979. Trei ani mai tarziu, in 1982, a aparut si filmul cu acelasi nume, regizat de Jean-Marie Poire, a carui vizionare a devenit o traditie in Franta, in perioada sarbatorilor de iarna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )