Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: Motoferastraul STIHL care taie pereti din beton,, lansat in Romania, a fost ...

România Liberă România Liberă,
FOTO: Motoferastraul STIHL care taie pereti din beton,, lansat in Romania, a fost ...

Compania STIHL a introdus pe piata din Romania un model revolutionar de motoferastrau care taie pereti de beton. Tehnologia de taiere este o capodopera inginereasca folosindu-se un lant cu segmente diamantate pe fiecare element al lantului. Fiecare lant este prevazut cu nu mai putin de 40. 000 de diamante de 500 de microni si este fabricat in uzinele STIHL din Elvetia. Taierea zidurilor se realizeaza precis si incredibil de usor, sina de ghidaj fiind prevazuta cu un sistem de spalare cu apa la . continuă pe România Liberă

FOTO: Motoferastraul care taie beton, dezvoltat de doua femei.

Compania STIHL a introdus pe piata din Romania un model revolutionar de motoferastrau care taie pereti de beton. Tehnologia de taiere este o capodopera inginereasca folosindu-se un lant cu segmente diamantate pe fiecare element al lantului. Fiecare lant este prevazut cu nu mai putin de 40. 000 de diamante de 500 de microni si este fabricat in uzinele STIHL din Elvetia. Taierea zidurilor se realizeaza precis si incredibil de usor, sina de ghidaj fiind prevazuta cu un sistem de spalare cu apa la .

Dinu C. Giurescu: Romania, care face parte din UE, se cuvine sa dezvolte relatiile cu China

Profesorul Dinu C. Giurescu a vorbit, in cadrul emisiunii QA, despre investitiile Chinei in Romania si despre importanta lor. in momentul de fata, din punct de vedere economic, dar si din punct de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )