Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dinu C. Giurescu: Romania, care face parte din UE, se cuvine sa dezvolte relatiile cu China

Antena3 Antena3,
Dinu C. Giurescu: Romania, care face parte din UE, se cuvine sa dezvolte relatiile cu China

Profesorul Dinu C. Giurescu a vorbit, in cadrul emisiunii QA, despre investitiile Chinei in Romania si despre importanta lor. in momentul de fata, din punct de vedere economic, dar si din punct de. continuă pe Antena3

Statele Unite vor distruge o parte din arsenalul chimic sirian in largul marii

Statele Unite vor distruge o parte din arsenalul chimic sirian, intre care produsele chimice cele mai periculoase, in largul marii, la bordul uneia dintre navele sale, a anuntat sambata Organizatia pentru interzicerea armelor chimice OIAC), potrivit AFP.

Lamborghini Bucuresti noul dealership Lamborghini in Romania

Lamborghini Bucuresti, noul dealership Lamborghini in Romania, este acum deschis pentru clientii si fanii brand-ului. Lamborghini Bucuresti face parte din grupul Porsche Inter Auto, unul dintre cele mai mari grupuri de vanzari auto premium si de lux din Europa Centrala. Showroom-ul Lamborghini Bucuresti dispune de o suprafata totala de 228 metri patrati si a fost construit in urma unei investitii de peste 400. 000 euro.

Business Report: Dan Sova schimba tactica in problema autostrazii Sibiu - Pitesti; Cel care face pretul la energie in Romania se incalzeste cu lemne. Motivul? Era prea scump; Iarna blocheaza economia. Comerciantii vor creste preturile

Bancile sunt mai mult case de schimb decat institutii de creditare. Bancile sunt mai mult case de schimb decat institutii. O liniste suspecta pe piata de energie si gaze, in prag de iarna. Parca niciodata Romania nu a fost mai bine pregatita din punct.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )