Libnet.ro
UNICEF

08:15

FOTO. Nou persoane au fost ranite intr-un accident rutier la iesire din Orastie. Trafic pe DN7 a fost reluat

România Liberă România Liberă,
FOTO. Nou persoane au fost ranite intr-un accident rutier la iesire din Orastie. Trafic pe DN7 a fost reluat

Trei masini au fost implicate, joi seara, intr-un accident rutier. Astfel, traficul in zona este blocat, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane. continuă pe România Liberă

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs la iesirea din Orastie, pe DN7: Traficul este oprit

Un accident rutier a avut loc joi seara pe DN7, in judetul Hunedoara, la iesirea din Orastie. Cinci persoane au fost ranite in acest accident in care au fost implicate trei autoturisme,.

Noua persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs la iesirea din Orastie, pe DN7

UPDATE:Numarul persoanelor ranite in accidentul de pe DN 7 a crescut la noua. Traficul a fost reluat, informeaza News. ro. Un accident rutier a avut loc joi seara pe DN7, in judetul.

Doua persoane, ranite intr-un accident de tramvai care a avut loc in cartierul Rahova. Circulatia tramvaielor, intrerupta aproximativ o ora

Doua persoane au fost ranite, joi dupa-amiaza, intr-un accident de tramvai care a avut loc in cartierul bucurestean Rahova. Astfel, timp de 65 de minute, circulatia tramvaielor 1, 11, 25 si 47 a fost blocata, timp de 65 de minute, pe Soseaua Progresului.

Doua persoane, ranite intr-un accident de tramvai care a avut loc in cartierul Rahova

Doua persoane au fost ranite, joi dupa-amiaza, intr-un accident de tramvai care a avut loc in cartierul bucurestean Rahova.

Nou obiectiv turistic pentru bucuresteni: O masina ce a fost implicata intr-un accident sta abandonata pe podul Basarab de o luna (VIDEO)

De aproape o luna bucurestenii care trec pe podul Basarab pot admira epava unei masini. Implicat intr-un accident, autoturismul a fost abandonat si de proprietar si de autoritati. Primaria Capitalei spune.

Trafic oprit pe DN 7, la iesire din Orastie, unde trei masini s-au ciocnit. Cinci persoane au fost ranite

Traficul pe drumul national DN) 7, in judetul Hunedoara, la iesire din Orastie, este oprit, joi seara, in urma unui accident in care au fost implicate trei autoturisme, cinci persoane fiind ranite.

FOTO. Trafic blocat pe DN7, ca urmare a unui accident rutier. Cinci persoane au fost ranite

Trei masini au fost implicate, joi seara, intr-un accident rutier. Astfel, traficul in zona este blocat, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Accident rutier soldat cu noua raniti la intrarea in Orastie: trei masini s-au ciocnit. Circulatia a fost oprita pe DN 7

Noua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut, joi seara, la intrarea in municipiul Orastie, pe Drumul National 7 .

Trafic oprit pe DN 7, la iesire din Orastie, unde trei masini s-au ciocnit, cinci persoane fiind ranite

Traficul pe drumul national DN) 7, in judetul Hunedoara, la iesire din Orastie, este oprit, joi seara, in urma unui accident in care au fost implicate trei autoturisme, cinci persoane fiind ranite, transmite News. ro.

DOLIU iN SPORT: Si-a pierdut viata intr-un accident auto (FOTO)

Veste trista pentru sportul national si international. Rugbistul Atelea Okati a murit, joi, intr-un accident auto. Sportivul a activat in 2015 si 2016 la CSM Olimpia Bucuresti, castigand.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2155 seconds )