Libnet.ro
UNICEF

16:30

FOTO. Primul mesaj al Elenei Udrea dupa noua arestare. Ce spune despre dosarul Gala Bute

România Liberă România Liberă,
FOTO. Primul mesaj al Elenei Udrea dupa noua arestare. Ce spune despre dosarul Gala Bute

Echipa Elenei Udrea a postat un nou mesaj pe contul de Facebook al deputatei dupa ce fostul ministru al Dezvoltarii a fost arestata pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute. continuă pe România Liberă

Mesajul postat pe Facebook, in urma cu putin timp. Este PRIMA reactie a Elenei Udrea, dupa arestare

Elena Udrea a primit o noua lovitura, iar acum se afla din nou in celula de 3 pe 3 pe care a descris-o ca fiind un cosmar. insa chiar si din spatele gratiilor, fosta blonda de la Cotroceni isi dirijeaza.

Blonda de la Cotroceni, din nou dupa gratii? DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii anticoruptie au trimis, marti dupa-amiaza, la instanta suprema, cererea de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, urmand sa fie judecata miercuri dimineata.

DNA a trimis cererea de arestare a Elenei Udrea la inalta Curte. Solicitarea va fi judecata miercuri la ora 8:00

UPDATE: Solicitarea procurorilor DNA se va judeca miercuri, de la ora 8:00. Procurorii DNA au trimis cererea de arestare preventiva pe numele Elenei Udrea in dosarul Gala Bute catre magistratii inaltei Curti de.

UPDATE. Cererea de arestare a Elenei Udrea, miercuri dimineata, pe masa iCCJ

Cererea de arestare a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute a fost trimis la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Cererea de arestare a Elenei Udrea se judeca maine, la ora 8

48 - Cererea DNA de rearestare a Elenei Udrea se va judeca maine dimineata, la ora 8, informeaza ICCJ. Exista, din nou, posibilitatea de arest la domiciliu si in acest caz pentru Udrea sau de control.

Plenul Camerei decide in legatura cu cererea de arestare a Elenei Udrea

Plenul Camerei Deputatilor are programate pentru astazi, la ora 16. 00, dezbaterea si votul pentru cererile DNA pe numele Elenei Udrea, de incuviintare a urmaririi penale si de incuviintare a arestarii preventive in dosarul Gala Bute, anunta Agerpres.

Deputatii au admis extinderea urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

UPDATE- Votul privind cererea de arestare a Elenei Udrea a inceput. 21- Deputatii au aprobat cererea DNA de incepere a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, pentru noi acuzatii in dosarul Gala.

Avize pentru urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute. Discursul deputatei dupa experienta din arest

: Avizul pozitiv pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, a fost publicat in Monitorul Oficial.

REPORTAJ Argument in Parlament: sutienul Elenei Udrea

Deputatii i-au ridicat pentru a opta oara imunitatea Elenei Udrea, iar procurorii o pot trimite din nou dupa gratii pentru 24 de ore. Adevarul va prezinta cele 50 de minute petrecute de Elena Udrea in Parlament, cand a parcurs drumul ingust de la libertate la arest, un drum batut de Elena Udrea si in urma cu doua saptamani.

Aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute. Discursul deputatei dupa experienta din arest

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si vota, luni, de la ora 16:00, cererile DNA pe numele Elenei Udrea, de incuviintare a urmaririi penale si a arestarii preventive in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )