Libnet.ro
UNICEF

08:15

REPORTAJ Argument in Parlament: sutienul Elenei Udrea

Adevărul Adevărul,
REPORTAJ Argument in Parlament: sutienul Elenei Udrea

Deputatii i-au ridicat pentru a opta oara imunitatea Elenei Udrea, iar procurorii o pot trimite din nou dupa gratii pentru 24 de ore. Adevarul va prezinta cele 50 de minute petrecute de Elena Udrea in Parlament, cand a parcurs drumul ingust de la libertate la arest, un drum batut de Elena Udrea si in urma cu doua saptamani. continuă pe Adevărul

Deputatii au admis extinderea urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

UPDATE- Votul privind cererea de arestare a Elenei Udrea a inceput. 21- Deputatii au aprobat cererea DNA de incepere a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, pentru noi acuzatii in dosarul Gala.

Deputatii au aprobat cererea de urmarire penala in cazul Elenei Udrea, cu 218 voturi pentru si 76 impotriva

Deputatii au aprobat luni cererea de urmarire penala in cazul Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, cu 218 voturi pentru si 76 voturi impotriva. Deputatii se pronunta prin vot secret .

PSD va vota arestarea Elenei Udrea

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca partidul pe care il reprezinta va vota arestarea Elenei Udrea. Ponta spune ca parlamentarii social-democrati vor aviza favorabil toate cererile care vor veni de.

Sosia Elenei Udrea! Ea este cea mai mare fana a fostului ministru!

Elena Udrea are o sosie in organizatia de tineret a PD-L. Este vorba de o tanara de 21 de ani care, intamplator, chiar ii seamana izbitor, multi considerand-o sosia ei.

Dosarul Gala Bute: Ana Maria Topoliceanu ar fi fost inregistrata cand facea presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a face denunt impotriva Elenei Udrea

Dupa ce fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu a depus un denunt impotriva Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute au aparut probe ca aceasta l-ar fi presat pe Tudor Breazu, prieten si apropiat al lui Udrea si Topoliceanu, sa faca declaratii impotriva fostei sefe PMP, relateaza Evenimentul Zilei, citand surse apropiate anchetei. La randul sau, jurnalistul Catalin Tolontan scrie sambata pe blogul lui ca o sursa a declarat pentru Gazeta Sporturilor ca Ana Maria Topoliceanu ar fi incercat sa-l determine pe Tudor Breazu sa-i confirme declaratiile sale impotriva lui Udrea si, implicit, sa-l infunde pe fostul ministru al turismului.

Hotararile Parlamentului privind inceperea urmaririi penale si incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea, publicate in Monitorul Oficial

Cele doua hotarari ale Parlamentului privind inceperea urmaririi penale si incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute au fost publicate luni seara in Monitorul.

Avize pentru urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute. Discursul deputatei dupa experienta din arest

: Avizul pozitiv pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, a fost publicat in Monitorul Oficial.

Aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute. Discursul deputatei dupa experienta din arest

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si vota, luni, de la ora 16:00, cererile DNA pe numele Elenei Udrea, de incuviintare a urmaririi penale si a arestarii preventive in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres.

Sebastian Ghita, despre votul in cazul Elenei Udrea

Deputatul Sebastian Ghita a declarat, luni, privitor la cererile DNA, in cazul Elenei Udrea ca se incearca, ca urmare a valului existent in societate, sa nu se puna piedici procurorilor in aflarea adevarului, informeaza Mediafax.

Plenul Camerei voteaza noile cereri pe numele Elenei Udrea

Plenul Camerei Deputatilor dezbate si voteaza luni, incepand cu ora 16. 00, cererile DNA pe numele Elenei Udrea, de incuviintare a urmaririi penale si de incuviintare a arestarii preventive in dosarul Gala Bute.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )