Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO Printul William, despre nasterea bebelusului regal: Mai fericiti de atat nici nu putem fi

Adevărul Adevărul,
FOTO Printul William, despre nasterea bebelusului regal: Mai fericiti de atat nici nu putem fi

La scurt timp dupa nasterea beblusului regal, martidupa amiaza, printul William a declarat ca familia este extrem de fericita. continuă pe Adevărul

FOTO Printul William, despre nasterea bebelusului regal: Nici nu putem fi mai fericiti

La scurt timp dupa nasterea beblusului regal, martidupa amiaza, printul William a declarat ca familia este extrem de fericita.

David Cameron, despre nasterea bebelusului regal: Un moment important in viata natiunii ...

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a declarat, luni seara, ca nasterea bebelusului regal, primul copil al printului William si al sotiei sale, Kate, este un moment important in viata natiunii britanice, informeaza Mediafax. Citeste si Asteptarea a luat sfarsit la Londra. Sotia printului William a nascut un BAIETEL Sunt fericit pentru ducele si ducesa de Cambridge. Intreaga tara va sarbatori. Cei doi vor fi niste parinti minunati, a declarat premierul britanic dupa anuntul facut de .

FOTO Cum s-a sarbatorit nasterea bebelusului regal in afara granitelor Marii Britanii

Este prima in calitate de parinti pentru Printul William si sotia sa, Catherine Middleton. Dupa toata oboseala si fericirea nasterii primului lor copil, tanarul cuplu urmeaza sa paraseasca spitalul pentru a se ocupa de el la resedinta familiei ducesei de Cambridge. Desi numele si primele imagini cu bebelusul regal sunt inca un mister, britanicii si oamenii din lumea intreaga s-au alaturat sarbatorii familiei regale.

Nasterea bebelusului regal a generat un numar record de mesaje pe Twitter

Anuntul facut la Londra referitor la nasterea bebelusului regal a generat peste 25. 300 de mesaje pe minut pe Twitter, in momentul in care a fost inregistrat varful de activitate pe aceasta platforma de microblogging, evidentiind astfel interesul urias.

Cate mesaje de Twitter a generat nasterea bebelusului regal.

Anuntul facut luni seara la Londra referitor la nasterea bebelusului regal a generat peste 25. 300 de mesaje pe minut pe Twitter, in momentul in care a fost inregistrat varful de activitate pe aceasta platforma de microblogging, scrie Mediafax. El a evidentiat, astfel, interesul urias al oamenilor pentru acest eveniment. Hashtag-ul RoyalBaby a fost utilizat de peste 900. 000 de ori dupa internarea lui Kate, ducesa de Cambridge, luni dimineata la spitalul St. Mary din capitala britanica, se .

Nasterea bebelusului regal: gafa de la CNN care a devenit virala

Dupa ce timp de trei saptamani au asteptat rabdatori in fata spitalului Saint Mary din Londra, jurnalistii internationali s-au intrecut in a relata venirea pe lumea a bebelusului regal. La CNN, insa, s-a strecurat o greseala care curand a devenit virala si face deliciul internautilor.

Nasterea bebelusului regal: Ce se va intampla dupa venirea pe lume a copilului printului ...

Nasterea copilului printului William al Marii Britanii si al ducesei de Cambridge este asteapta cu infrigurare in aceste zile, iar vestea ca sotia printului William este insarcinata a fost primita cu bucurie in intreaga lume, scrie Mediafax. Dar ce se va intampla exact dupa ce bebelesul regal va aparea pe lume? La aceasta intrebare raspunde CNN intr-un material publicat pe pagina de web. Unde se va naste copilul? Se asteapta ca ducesa de Cambridge sa devina mama in aripa privata a spitalului .

Nasterea bebelusului regal, lung dezbatuta pe Twitter: Imediat dupa anunt, internautii postau 25.300 de mesaje pe minut

Nasterea bebelusului regal a tinut atentia presei, insa si internautii care au discutat subiectul pe Twitter au reusit sa atinga cifre neasteptate. Varful de activitate pe Twitter a fost atins imediat dupa.

The Sun isi schimba numele in The Son pentru a marca nasterea copilului regal

Tabloidul britanic The Sun si-a schimbat numele in The Son, in editiile sale tiparita si online, pentru a marca nasterea fiului son in limba engleza) Printului William si al Ducesei Kate. Nu puteam fi mai fericiti, titreaza ziarul in editia sa online, preluand prima declaratie facuta luni, dupa nasterea fiului sau, de Printul William. In editia tiparita, ziarul publica pe prima pagina o fotografie cu anuntul oficial al nasterii, insotita de un scurt text: Pentru William si Kate, un fiu. Petru natiune, viitorul nostru Rege. Sa inceapa sarbatoarea!.

PRIMELE IMAGINI cu bebelusul regal. Printul William: Seamana cu Kate.

Printul William, ducesa Kate si bebelusul lor au parasit maternitatea marti seara. Printul a declarat ca este un moment emotionat, iar ducesa a adaugat ca orice parinte cunoaste acest sentiment. Este un baiat mare, e destul de greu, a fost prima reactie a printului William, la iesirea din maternitate. Cei trei s-au oprit cateva minute pentru a saluta multimea de admiratori si a vorbi cu jurnalistii. Seamana cu Kate, din fericire; are buzele lui Kate, a glumit printul William. Ducele .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )