Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Secretele celui mai lung funicular din Europa, intre Hunedoara si Tinutul Padurenilor

Adevărul Adevărul,
FOTO Secretele celui mai lung funicular din Europa, intre Hunedoara si Tinutul Padurenilor

Funicularele din Hunedoara au o istorie de aproape un secol si jumatate, strans legata de cea a Uzinelor de Fier. in trecut, instalatiile care impanzeau cerul Tinutul Padurenilor erau printre cele mai lungi din Europa. continuă pe Adevărul

Cel mai lung summit UE din ultimii 20 de ani. Planul de relansare post-COVID incinge spiritele la Bruxelles. Ministru francez: miza, prezenta printre marile puteri

Batalia pentru bani din cadrul UE, disputata intre Olanda si Austria pe de o parte, Franta si Germania pe de alta parte, s-a prelungit la patru zile, cu o noua reuniune la varf organizata luni dupa-amiaza. Este vorba de cel mai lung summit din ultimii 20 de ani.

Cel mai frumos loc din Romania. Presa straina l-a anuntat: pe ce loc e in topul din Europa

Desi de multe ori este fara vrajba si sunt zile in care descoperim ca tara la care tanjim este tot mai departe, natura sculptata in Romania ne aduce iar un gand bun, atat noua, cat si strainilor. Un loc din tara noastra este inclus in lista celor mai frumoase destinatii din Europa, realizata de o .

Cat costa testul Covid-19 in Romania, comparativ cu alte state din Europa. Tara care testeaza gratuit

Pretul unui test pentru identificarea virusului Covid-19 in Romania variaza intre 280 si 390 de lei, adica echivalentul a 60-80 de euro. in unele state din Europa, costurile sunt mult mici, iar altele chiar ramburseaza banii celor care aleg sa se testeze.

Aceasta este cea mai mare pensie din Romania. Suma fabuloasa pe care o primeste un fost procuror comunist

Intr-o tara in care pensiile sunt si de 700 de lei, romanii se intreaba cine este cel care are cea mai mare pensie din tara, cat are si ce functii a ocupat de-a lungul vietii sale profesionale.

Lupu Rednic a povestit drama vietii lui cu lacrimi in ochi. Cea mai importanta femeie din viata sa a facut inchisoare

Lupu Rednic a povestit plangand drama prin care a trecut. Cantaretul afiseaza mereu un zambet larg pe fata, insa, indragitul artist a trait o drama in copilarie. Artistul a dezvaluit ca mama sa a facut inchisoare. Lupu Rednic a povestit drama vietii lui plangand. Mama artistului a facut doi ani de inchisoare Unul dintre cei .

Liderii UE au ajuns la un acord privind planul de relansare economica la capatul unuia dintre cele mai lungi summituri din istoria blocului comunitar

La capatul unuia dintre cele mai lungi summituri din istoria Uniunii Europene, liderii statelor membre au ajuns la un acord in privinta programului de relansare economica post-coronavirus. 750 de miliarde de euro.

EXCLUSIV Adriana Iliescu, in colaps! Pandemia de coronavirus a adus-o in pragul saraciei! Din ce a ajuns sa traiasca cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu isi marea veniturile dand meditatii elevilor, insa, in ultimele luni, ea nu a mai castigat niciun ban pe langa pensia de 2000 de lei si a ajuns sa isi duca traiul extrem de modest. Pandemia i-a luat cea mai importanta sursa de venit Ajunsa la venerabila varsta de 83 de ani, Adriana Iliescu, .

Cum arata Camilla Parker in tinerete. Asa a ajuns cea mai celebra amanta din lume

In varsta de 73 de ani, actuala sotie a Printului Charles este inca privita ca fiind cea care distrus casnicia acestuia cu Printesa Diana. Iata cum arata Camilla Parker in tinerete! Cum arata Camilla Parker in tinerete Charles si Camilla s-au cunoscut printr-un prieten comun, in 1971, cand Printul avea putin peste 20 de ani.

Zodia pe care au avut-o cei mai multi criminali din istorie! Este adevarat ca nativii acestei zodii sunt psihopati?

Inclinatiile criminale ale celor mai cunoscuti criminali din istorie au fost date si de influenta semnelor zodiacale sub care s-au nascut, spun astrologii. Profilul psihologic al ucigasilor a fost studiat in profunzime de numerosi specialisti iar acestia au ajuns la o concluzie ca multi dintre ei s-au nascut sub un anume semn zodiacal!.

Economia Rusiei, rapusa de coronavirus: Veniturile au inregistrat cea mai mare scadere din 1998 pana in prezent

Veniturile Rusiei au inregistrat, in al doilea trimestru din acest an, cea mai mare scadere din 1998 pana in prezent, in contextul in care tara s-a confruntat simultan cu epidemia de coronavirus si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )