Libnet.ro
UNICEF

08:00

Zodia pe care au avut-o cei mai multi criminali din istorie! Este adevarat ca nativii acestei zodii sunt psihopati?

Antena3 Antena3,
Zodia pe care au avut-o cei mai multi criminali din istorie! Este adevarat ca nativii acestei zodii sunt psihopati?

Inclinatiile criminale ale celor mai cunoscuti criminali din istorie au fost date si de influenta semnelor zodiacale sub care s-au nascut, spun astrologii. Profilul psihologic al ucigasilor a fost studiat in profunzime de numerosi specialisti iar acestia au ajuns la o concluzie ca multi dintre ei s-au nascut sub un anume semn zodiacal!. continuă pe Antena3

Un copil roman, geniu in astronomie. Este unul dintre cei mai buni studenti din lume

Cunoastem eroul zilei, unul dintre copiii geniali ai Romaniei. La doar 19 ani, Rares Grozavescu are realizari incredibile. Acesta a lucrat la conceperea unei drone pompier, a unei camere care creeaza nori si a finalizat trei proiecte de cercetare.

Atac furibund din partea unui fost campion cu Steaua: Cei mai multi antrenori care au semnat cu Gigi Becali si-au batut joc de meserie

Nu oricine poate lucra cu Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB, cunoscut printre multe altele pentru faptul ca-i place sa faca primul 11 si schimbarile la echipa, a decapitatantrenori pe banda.

Recalcularea pensiilor 2020. Se dau bani mai multi pentru pensionari. Cat vor primi in plus 300.000 de romani

Veste buna pentru pensionari! Peste 300. 000 de varstinici vor primi mai multi bani la indemnizatia lunara meritata. Cum se va face recalcularea 2020. Recalculare pensii 2020 Modificari pentru pensionari! Recalcularea pensiilor este aproape finalizata de Casa Nationala de Pensii Publice care a adus mai multi bani pentru aproape 300. 000 de varstinici. CNPP vine cu informatia .

Horoscop weekend, 18-19 iulie 2020. Zodia care primeste o marire de salariu

Multe astre, prin prezenta lor episodica, ne dau ceea ce ne trebuie cu adevarat. Un plus de energie neasteptat, este benefic pentru toti. Ne manifestam emotiile cu intensitate in acest week-end 18-19 iulie 2020, conform horoscopului inspirat de pe site-ul femeia. ro. Horoscop weekend, 18-19 iulie 2020. Zodia care primeste o marire de salariu Ce prezic .

Cine este angajatul BNR care castiga mai multi bani decat Mugur Isarescu. Doar pensia este de 107.400 lei

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a depasit in premiera nivelul de 1 milion de lei venituri incasate, in 2019, dar exista un angajat al bancii centrale care il depaseste. Acesta a incasat nu mai putin de 1,6 milioane de lei. Un angajat al BNR castiga mai multi bani decat Guvernatorul Mugur Isarescu.

PNL a validat mai multi candidati la primarii de municipii resedinta de judet si la sefia Consiliilor judetene

Biroul Politic National BPN) al PNL a validat, joi, mai multi candidati la functia de primar de municipiu resedinta de judet si de presedinte al Consiliului judetean, conform g4media. ro.

Bani mai multi dupa criza. Anuntul de ultima ora: Romania este vizata

Pentru a depasi impactul major al crizei provocate de pandemia de noul coronavirus, Uniunea Europeana ar trebui sa dispuna de mai multe fonduri, reiese dintr-un sondaj de opinie comandat de Parlament. Majoritatea respondentilor 56%) cred ca sanatatea publica ar trebui sa fie pe primul loc, iar mai apoi redresarea economica. Pentru mai multe detalii, cititi-ne .

Dinamo a ajuns la 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus! Care sunt cei 3 care au primit rezultatele azi

Situatia de la Dinamo este pe zi ce trece mai dramatica. Alti trei jucatori ai echipei pregatite de Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Lista ajunge la 10, dupa ce joi au aparut primele sase cazuri printre fotbalisti, iar ieri a mai fost confirmat unul. Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici si Dan Talmaciu .

Atentie mare! Puteti ramane fara bani! Una dintre cele mai importante banci din Romania va blocheaza conturile. Ce trebuie sa faceti ca sa nu va pierdeti banii

Mai multi clienti ai uneia dintre cele mai importante banci din Romania s-au trezit cu conturile blocate pentru ca nu au putut justifica provenienta banilor. Este vorba despre banca ING, care explica ce trebuie sa faca clientii pentru a nu se trezi in aceasta situatie.

John Lewis, unul dintre cei mai importanti activisti americani pentru drepturi civile, a murit la varsta de 80 de ani

John Lewis, unul din cei mai importanti activisti americani pentru drepturi civile, congresman democrat, a murit la varsta de 80 de ani in urma unui cancer pancreatic, a anuntat presedinta Camerei Reprezentantilor Nancy Pelosi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3052 seconds )