Libnet.ro
UNICEF

05:30

FOTO. Ce spune Elena Udrea despre ministrul Elena Udrea

România Liberă România Liberă,
FOTO. Ce spune Elena Udrea despre ministrul Elena Udrea

Intr-o noua postare pe contul de Facebook al Elenei Udrea, echipa de comunicare a fostului ministrul al Dezvoltarii a readus in atentia publica un articol publicat de Elena Udrea in aprilie 2010 pe blogul personal in care vorbea despre introducerea standardelor de cost si eficientizarea cheltuirii banilor din bugetul de stat. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, despre circuitul denunturilor in Gala Bute: Odata prinsi, Topoliceanu si Nastasia au vrut sa plaseze vina mai departe

Elena Udrea transmite pe Facebook, prin echipa de comunicare, ca denunturile impotriva sa in dosarul Gala Bute au fost facute dupa ce Ana Maria Topoliceanu si Gheorghe Nastasia au fost pusi sub acuzare.

FOTO. Elena Udrea sustine ca stia, inca din 2010, ca sunt persoane care cer spaga in numele ei

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat, luni, pe contul de Facebook al fostului ministrul al Dezvoltarii un fragment dintr-un interviu al deputatei din 31 martie 2010 acordat Hotnews si RFI in care Elena Udrea spunea ca stia despre faptul ca existau persoane care cereau spaga in numele ei si carora le-a cerut sa mearga la Directia Nationala Anticoruptie pentru a reclama respectivele faptele.

Elena Udrea loveste din nou pe Facebook

Elena Udrea a scris din nou pe Facebook. Protejata lui Traian Basescu incearca sa dezminta marturiile din motivarea instantei. Echipa de comunicare a Elenei Udrea spune ca aceasta a luptat si va lupta.

Elena Udrea vrea sa spuna tot ce stie. Va scrie doua carti dupa gratii

Elena Udrea se gandeste ce sa faca in timpul detentiei, asa ca s-a gandit ca va scrie doua carti. Una este despre fostul presedinte Traian Basescu, iar cealalta este despre campaniile electorale ale.

Elena Udrea monitoriza tot ce misca. Stia de cate ori numele ei aparea in presa online

Elena Udrea a platit prin intermediari peste 16. 000 de euro ca sa stie cand se scrie despre ea pe internet. Informatia apare in motivarea arestarii fostului ministru. Potrivit procurorilor, tableta pe care o folos.

Dorin Cocos a declarat ca regreta casatoria cu Elena Udrea. Mircea Badea: Este disperat! Nu mai poate in parnaie

Sunt absolut bulversat in legatura cu afirmatiile domnului Victor Ciutacu, care a prezentat o serie de declaratii ale lui Dorin Cocos despre Elena Udrea, a spus Mircea Badea in legatura cu dezvalurile facute.

Elena Udrea nu-si abandoneaza afacerile. Din spatele gratiilor, Udrea are grija de terenul lui Basescu de la Nana

Chiar daca este arestata preventiv, Elena Udrea nu-si abandoneaza afacerile si are grija si de terenul lui Basescu de la Nana. Udrea i-a gasit un inlocuitor lui Tudor Breazu, arestat si el preventiv in Gala.

Ruxandra Dragomir, pe Facebook: Stim cine este Elena Udrea. Dar cine esti tu, Ana Maria Topoliceanu?

Fosta jucatoare de tenis Ruxandra Dragomir, prietena a Elenei Udrea, scrie pe contul sau de Facebook un mesaj catre Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii: Stim cine este Elena Udrea. Dar cine esti tu, Ana Maria Topoliceanu? Cu totii avem parinti, avem o mama, doar nu am aparut singuri pe aceasta lume. Tu, Ana Maria Topoliceanu, ai o mama?, scrie Dragomir catre Topoliceanu. Postarea este ilustrata cu o fotografie dreapta) in care apar Elena Udrea si mama sa.

Elena Udrea comanda credite bancare pentru apropiati

Schema prin care Ioana Basescu a luat celebrul credit preferential de la CEC a fost folosita cu succes si de Elena Udrea. Pe langa creditul preferential obtinut pentru terenul ei, Udrea a reusit sa ii.

Motivarea instantei: cine spala banii furati de Elena Udrea

Administratorul mosiei de la Nana era mana care strangea banii pentru Elena Udrea. Tudor Breazu ar fi fost cel mai apropiat colaborator al Elenei Udrea, responsabil cu spalarea banilor din mita si cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )