Libnet.ro
UNICEF

16:00

FOTO. Traian Basescu, mesaj dur pentru plagiatorul mincinos

România Liberă România Liberă,
FOTO. Traian Basescu, mesaj dur pentru plagiatorul mincinos

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a avut, duminca, o reactie extrem de dura la interviul pe care Victor Ponta l-a acordat, in Qatar, la postul de televiziune B1 Tv. intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, fostul sef de stat l-a numit pe premier plagiator mincinos deoarece premierul nu a spus ca acea crestere de 53% a fondurilor de absorbtie se datoreaza contractelor semnate in timpul lui Emil Boc. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, mesaj de incurajare pentru Simona Halep: Nu este important sa castigi de fiecare data. Important este ca, la sfarsit, sa castigi campionatul. iti spune unul care a pierdut multe etape, dar niciodata un campionat

Fostul presedinte Traian Basescu a tinut sa-i transmita un mesaj de incurajare tenismenei Simona Halep, dupa ce aceasta a pierdut inca din primul tur in turneul de la Madrid. Basescu ii critica, intr-o.

Traian Basescu, mesaj de sustinere pentru Simona Halep: Nu este important sa castigi de fiecare data. Important este sa castigi campionatul

Traian Basescu i-a spus Simonei Halep ca nu este important sa castigi de fiecare data. Important este ca, la sfarsit, sa castigi campionatul. iti spune unul care a pierdut multe etape, dar niciodata un campionat.

Traian Basescu, mesaj pe Facebook: Singura modalitate de a guverna tara este instituirea spaimei de descinderile facute de institutiile statului?

Traian Basescu a postat, sambata, pe pagina personala de Facebook, un mesaj in care critica actiunile din ultima vreme ale inspectorilor antifrauda si a procurorilor DNA si DIICOT. Fostul presedinte avertizeaza: Atentie, spaima vine in acelasi timp cu ura.

Traian Basescu: Dupa ce ascunde ca incompetenta si coruptia actualului guvern vor face ca Romania sa piarda cel putin 7 mld euro la sfirsitul acestui an, plagiatorul mincinos ne povesteste cit de bine va folosi banii din noul exercitiu financiar al UE

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, intr-o postare pe Facebook, ca din cele 19 miliarde de euro alocate de UE pentru fondurile de coeziune . ) sub conducerea plagiatorului mincinos, tara va pierde aproximativ 7 miliarde de euro, pentru ca 'cel mai cinstit guvern' se teme de DNA. Pai, mai mincinosule, daca acum DNA-ul te impiedica sa cheltuiesti banii pe care ii ai la dispozitie pina la sfirsitul anului, cum crezi ca nu te va incurca de anul viitor incolo? Chiar speri sa desfiintezi DNA-ul pentru a da dezlegare la bani europeni clientelei corupte?, a scris fostul sef al statului pe Facebook.

Traian Basescu, atac la Ponta: Vai de tine si de clica ta, cand romanii vor intelege cat i-ai mintit

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, dupa ce seful Guvernului a declarat ca absorbtia fondurilor europene a crescut de la 7%, cat era in timpul guvernarii Boc, la 53%.

Traian Basescu: in cei 3 ani de mandat ai premierului Ponta nu s-a semnat niciun contract semnificativ pe bani europeni

In urma interviului pe care premierul Victor Ponta l-a acordat jurnalistului Dan Andronic, in cadrul emisiunii Lumini si Umbre, din Qatar, fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac dur la adresa.

Ce decizie a luat instanta cu privire la audierea lui Traian Basescu in dosarul fratelui sau

Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau, Mircea Basescu, a decis, luni, Tribunalul Constanta. in acest dosar vor fi, insa, audiati, in calitate de martor, sotia si cei doi copii ai lui Mircea Basescu, informeaza Mediafax.

Ruxandra Dragomir, la B1 TV: O tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va face un denunt impotriva lui Traian Basescu, dar nu va face acest lucru

Ruxandra Dragomir a declarat luni in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV ca Elena Udrea imparte celula cu inca trei detinute si ca in penitenciar conditiile sunt inumane, insa personalul inchisorii nu ii este ostil acesteia. Eu nu gasesc decat doua argumente: o tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va spune ceva sau va face un denunt impotriva lui Traian Basescu. Eu nu cred ca va face acest lucru si nu cred ca are ce sa spuna despre Traian Basescu. , a declarat prietena Elenei Udrea.

Cristian Busoi: Traian Basescu are cel putin o vina morala in cazul fratelui sau

Traian Basescu este in continuare ocolit de anchete si audieri. Exista o hotarare a judecatorilor din Constanta care spun ca nu sunt suficiente motive pentru ca fostul presedinte sa fie intrebat cate ceva.

Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau

Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau, Mircea Basescu, a decis, luni, Tribunalul Constanta. in acest dosar vor fi, insa, audiati, in calitate de martor, sotia si cei doi copii ai lui Mircea Basescu, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2807 seconds )