Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Vela, catre cei care l-au criticat pentru acordul cu Biserica: Am cautat cea mai buna solutie sa putem simti atat cat se poate sarbatoarea Pastelui

Hotnews Hotnews,
 FOTO Vela, catre cei care l-au criticat pentru acordul cu Biserica: Am cautat cea mai buna solutie sa putem simti atat cat se poate sarbatoarea Pastelui

Ministrul de Interne le raspunde celor care l-au criticat pentru acordul incheiat cu Biserica sustinand ca a cautat cea mai buna solutie, astfel incat sa putem simti atat cat se poate sarbatoarea Pastelui. El spune ca a observat criticile fata de acest subiect, dar si ca o parte din partide au speculat politic acest subiect. continuă pe Hotnews

Ministrul de Interne: Cei care au crezut ca vor veni acasa de Pasti si vor sta in carantina la domiciliu au inteles eronat. Intra in carantina institutionalizata, mai avem locuri libere

Romanii care se intorc in tara de Paste vor intra in carantina institutionalizata, ci nu la domiciliu, iar in acest moment sunt disponibile peste 13. 250 de locuri de carantina, a spus joi seara ministrul de Interne Marcel Vela. El a sustinut ca cei care au crezut ca vor veni acasa de Pasti si vor sta in carantina la domiciliu au inteles eronat si ca intrarea in carantina la domiciliu va fi valabila doar in ultima faza a epidemiei.

Avertisment pentru toti cei care au card bancar si platesc online: cum poti ramane fara bani

Inainte de Paste, CERT-RO a transmis un avertisment pentru toti cei care platesc online cu cardul. Dat fiind ca e posibil ca acum sa recurgi mai mult ca niciodata la aceasta practica, e bine.

Ministrul Muncii: Primele plati pentru somaj tehnic au fost facute. Asteptam rectificarea pentru a opera toate platile

Primele plati pentru somajul tehnic au fost facute din rezervele institutiilor si se asteapta rectificarea bugetara pentru a fi facute toate platile catre cei care au facut solicitari si au fost verificati, a declarat, miercuri, ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Ea a precizat ca pana acum sunt 562. 000 de cereri pentru somaj tehnic.

S-a descoperit ce aveau in comun cei care au murit de COVID-19 in Italia

Un raport publicat pe site-ul oficial de care Institutul Superior al Sanatatii din Italia ISS) arata principalele caracteristici ale celor care au murit in urma infectiei cu coronavirus. Studiul a fost realizat pe un esantion de 18. 641 de pacienti.

Impactul pandemiei COVID-19: Va accelera transformarea digitala? Care sunt implicatiile pentru angajati, mediu de afaceri si sectorul public?

Ce reprezinta transformarea digitala, cum ajuta angajatii si companiile in noul context? Va fi acest proces accelerat ca urmare a pandemiei COVID-19? Care sunt competentele necesare pentru angajati? Cum va evolua automatizarea locurilor de munca? Se va adapta sectorul public mai rapid acestei tendinte? Care va fi noua realitate post COVID-19? Intra in articol si adreseaza intrebari specialistilor .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3314 seconds )