Libnet.ro
UNICEF

15:45

FOTO. Victor Ponta, fotografie de Craciun. Unde petrece premierul sarbatorile

România Liberă România Liberă,
FOTO. Victor Ponta, fotografie de Craciun. Unde petrece premierul sarbatorile

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu sotia sa, Daciana Sarbu, si cu fiica lor, Irina. Cei trei sunt fotografiati in fata unui brad de Craciun. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, mesaj de sarbatori pentru romani

Premierul Victor Ponta a transmis romanilor un mesaj de sarbatori, pe Youtube. Ponta le ureaza un Craciun Fericit si un an cat mai bun. Premierul spune ca in acest an Craciunul este cu mult mai.

VIDEO Victor Ponta: 2014, un an in care pot sa invat mai mult din infrangeri decat din victorii

Premierul Victor Ponta a transmis miercuri, pe Facebook, un mesaj de Craciun, ca 2014 a fost pentru el un an in care poate invata mai mult din infrangeri decat din victorii.

Victor Ponta, mesaj de Craciun: Vreau sa fiti cat mai bucurosi alaturi de cei dragi si in 2015 sa fim mult mai buni toti

PremierulVictor Ponta le-a transmis, romanilor, un mesaj cu ocazia Sfintei Sarbatori a NasteriiDomnului, prin intermediul unei inregistrari video postata pe contul sau de Facebook. Astfel, primul.

Victor Ponta: Guvernul modifica prin Ordonanta de Urgenta sistemul de interventii in situatii de urgenta

Guvernul va emite o ordonanta de urgenta pentru sistemul de interventii. Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca Sistemul de interventii in situatii de urgenta va fi modificat prin ordonanta de.

Victor Ponta: Consultarea cu presedintele Iohannis, extrem de utila, serioasa si eficienta

Premierul Victor Ponta afirma ca intalnirea avuta cu presedintele Klaus Iohannis a fost una extrem de utila, serioasa si eficienta, o prima consultare institutionala care arata ca lucrurile intra pe.

Ion Cristoiu, despre Victor Ponta: Basescu i-a dat de fiecare data peste labuta, cand pisicutul s-a intins la borcanul cu smantana

Victor Ponta nu are niciiun motiv sa-l contrazica pe presedintele Klaus Iohannis, scrie Ion Cristoiu pe blogul personal. Jurnalistul explica motivul de ce se da premierul de ceasul mortii sa-l prezinte pe.

Iohannis trece la treaba. Se va intalni astazi cu Victor Ponta pentru a discuta despre prioritatile guvernarii

Klaus Iohannis se intalneste astazi cu premierul Victor Ponta. Presedintele a anuntat pe Facebook ca vor discuta despre prioritatile guvernarii si actualitatea politico-economica. in plus, pe agenda.

UPDATE Victor Ponta s-a intalnit cu Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Discutiile au durat peste o ora/ Ponta, pe Twitter: Intalnire extrem de utila. Lucrurile intra pe fagasul normal

Intalnirea dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta care a avut loc luni, la Palatul Cotroceni, s-a incheiat dupa mai mult de o ora de discutii, fara declaratii de presa, anunta Agerpres. Ulterior, Victor Ponta a postat un mesaj pe Twitter despre aceasta intalnire: Prima consultare institutionala cu Presedintele Iohannis - extrem de utila, serioasa si eficienta. Lucrurile intra pe fagasul normal.

Elena Udrea, repros pentru Klaus Iohannis: De ce nu i-a cerut demisia lui Victor Ponta?

Liderul PMP Elena Udrea are deja un repros la adresa proaspatului presedinte Klaus Iohannis. intr-un mesaj postat pe Facebook, Udrea se intreaba de ce seful statului nu i-a cerut demisia premierului Victor Ponta.

Alina Gorghiu, intransigenta cu Victor Ponta: Am trei lucruri sa-i transmit premierului

Alina Gorghiu il acuza premierul Ponta ca a intarziat deliberat alcatuirea bugetului si face aluzii la vacanta acestuia in Dubai. intr-un mesaj publicat pe Facebook, noua sefa a PNL, scrie ca Ponta vrea sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )