Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO + VIDEO. 50 de persoane au fost ranite, in vestul Moscovei, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. 50 de persoane au fost ranite, in vestul Moscovei, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit

50 de persoane au fost ranite, sambata seara, in vestul Moscovei, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit. continuă pe România Liberă

FOTO. Accident rutier in Arad. Un autocar cu 28 de pasageri s-a ciocnit cu o masina pe DN7. in urma impactului, cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane dintr-o masina inmatriculata in Bulgaria, intre care doi copii, au fost ranite, joi seara, dupa ce un autocar cu 28 de pasageri romani care mergeau in Spania a intrat frontal, pe contrasens, in autoturism, pe DN7, in judetul Arad.

Un cetatean francez a murit si alte sapte persoane au fost ranite, dupa ce un balon cu aer cald a lovit fire electrice, intr-o regiune turistica din centrul Turciei

Un cetatean francez a murit si alte sapte persoane, dintre care trei straini si patru cetateni turci, au fost ranite, duminica, dupa ce balonul cu aer cald in care se aflau a lovit liniile de inalta tensiune, in regiunea Cappadocia din centrul Turciei.

Microbuz in care se aflau elevi, implicat intr-un accident. Sapte persoane au fost ranite

Accident teribil in judetul Mehedinti. Un microbuz in care se aflau elevi a fost lovit in plin de o masina, iar sapte persoane au fost ranite, informeaza stirileprotv. ro. Accidentul s-a.

Accident grav in Polonia! Un tren s-a izbit de un camion. 18 persoane au fost ranite

Optsprezece persoane au fost ranite, iar sapte dintre acestea se afla in stare gravain urma unei coliziuni ce a avut loc vineri intre un tren si un camion in Polonia, a anuntat.

VIDEO 50 de raniti dupa ce doua trenuri s-au ciocnit in vestul Moscovei

Doua trenuri s-au ciocnit sambata noapte in vestul Moscovei, 50 de persoane fiind ranite, anunta Agerpres, citand agentia Xinhua. Un tren de pasageri plecat de la Moscova spre Belarus s-a ciocnit cu un alt tren sambata, la ora locala 22:16 20:16 GMT), efectuand o franare de urgenta pentru a evita lovirea unor pietoni. Cele doua trenuri au deraiat dupa impact.

Accident feroviar grav: 50 de victime, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit in vestul Moscovei

Doua trenuri s-au ciocnit sambata noapte in vestul Moscovei, ranind aproximativ 50 de persoane, informeaza agentia Xinhua. Potrivit site-ului Cailor Ferate Ruse RZD),.

FOTO + VIDEO. Egiptul, sub stare de alerta, dupa ce doua biserici au fost vizate de atacuri cu bomba, in ziua de Florii. 44 de persoane au murit si peste 120au fost ranite. O parte dintre victime erau credinciosi care participau la slujba. Gruparea Stat I

Doua biserici din Egipt au fost vizate, duminica, de explozii cu bomba. Astfel, cel putin 44 de persoane persoane au murit si peste 120 au fost ranite, in explozii care au avut loc, in ziua de Florii, la doua biserici crestine din orasele egiptene Alexandria si Tanta.

FOTO + VIDEO. Doua biserici din Egipt, vizate de atacuri cu bomba, in ziua de Florii. Cel putin 36 de persoane au murit si peste 100 au fost ranite. O parte dintre victime erau credinciosi care participau la slujba. Gruparea Stat Islamic a revendicat aten

Doua biserici din Egipt au fost vizate, duminica, de explozii cu bomba. Astfel, cel putin 11 persoane au murit si alte cateva au fost ranite, intr-un atentat care a avut loc, in ziua de Florii, la o biserica crestina din orasul egiptean Alexandria. Anterior, si o biserica din orasul Tanta, situat in Delta Nilului, a fost vizat de un atac cu bomba, care a cauzat moartea 25 de oameni si ranirea a 78 .

Accident grav in Polonia. Impactul s-a produs intre un tren si un camion. 18 persoane sunt ranite, dintre care sapte sunt in stare grava

18 persoane au fost ranite, dintre care sapte grav, in coliziunea ce a avut loc, vineri, intre un tren si un camion in sud-estul Poloniei, a indicat purtatorul de cuvant al pompierilor, Pawel Fratczak.

ziuacasmecherii - Dan Sova si-a reinnoit permisul de conducere dupa modelul Tariceanu. Fostul ministru i-a fentat pe romanii care asteptau de zeci de minute la coada (FOTO, VIDEO)

Dan Sova a fentat, joi, zeci pe persoane care asteptau la Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor, dupa modelul Tariceanu. Fostul ministru, in prezent anchetat .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2039 seconds )