Libnet.ro
UNICEF

23:15

FOTO + VIDEO. Egiptul, sub stare de alerta, dupa ce doua biserici au fost vizate de atacuri cu bomba, in ziua de Florii. 44 de persoane au murit si peste 120au fost ranite. O parte dintre victime erau credinciosi care participau la slujba. Gruparea Stat I

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Egiptul, sub stare de alerta, dupa ce doua biserici au fost vizate de atacuri cu bomba, in ziua de Florii. 44 de persoane au murit si peste 120au fost ranite. O parte dintre victime erau credinciosi care participau la slujba. Gruparea Stat I

Doua biserici din Egipt au fost vizate, duminica, de explozii cu bomba. Astfel, cel putin 44 de persoane persoane au murit si peste 120 au fost ranite, in explozii care au avut loc, in ziua de Florii, la doua biserici crestine din orasele egiptene Alexandria si Tanta. continuă pe România Liberă

IMAGINI TERIBILE de la locul ATACULUI TERORIST din Suedia: Camionul a lovit zeci de persoane si s-a oprit intr-un magazin (FOTO, VIDEO)

Un posibil atac terorist a lovit vineri dupa-amiaza capitala Suediei, Stockholm. Cel putin trei persoane ar fi decedat si alte cateva zeci sunt ranite, conform presei locale. Detalii AICI) Imagini.

Si-a facut toate analizele posibile. Dupa doua luni, Oana Roman a aflat raspunsul. Este groaznic!

Oana Roman si-a facut toate analizele posibile si dupa doua luni a aflat cumplita veste: sufera de niste afectiuni pe care este nevoita sa le trateze zilnic, cu un pumn de pastile. Am hipertiroidie.

Stare de alerta in Sectorul 4 al Capitalei, din cauza necolectarii gunoiului

In Sectorul 4 al Capitalei a fost declarata stare de alerta, dupa ce operatorul de salubritate REBU, al carui contract expira in 10 aprilie, a ridicat 1. 600 de pubele de la persoane fizice, fara a le inapoia pentru a asigura continuitatea colectarii gunoiului, anunta reprezentantii Primariei Sectorului 4, potrivit News. ro.

FOTO + VIDEO. 50 de persoane au fost ranite, in vestul Moscovei, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit

50 de persoane au fost ranite, sambata seara, in vestul Moscovei, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit.

FOTO + VIDEO. Doua biserici din Egipt, vizate de atacuri cu bomba, in ziua de Florii. Cel putin 36 de persoane au murit si peste 100 au fost ranite. O parte dintre victime erau credinciosi care participau la slujba. Gruparea Stat Islamic a revendicat aten

Doua biserici din Egipt au fost vizate, duminica, de explozii cu bomba. Astfel, cel putin 11 persoane au murit si alte cateva au fost ranite, intr-un atentat care a avut loc, in ziua de Florii, la o biserica crestina din orasul egiptean Alexandria. Anterior, si o biserica din orasul Tanta, situat in Delta Nilului, a fost vizat de un atac cu bomba, care a cauzat moartea 25 de oameni si ranirea a 78 .

FOTO VIDEO Peste 2.000 de vranceni au participat la Procesiunea de Florii de la Focsani

Procesiunea a avut, si in acest an, doua puncte de plecare: biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel de pe Bd. Independentei si biserica Binecredinciosul Voievod Stefan cel Mare si Sfant din Cartierul Sud.

ziuacasmecherii - Dan Sova si-a reinnoit permisul de conducere dupa modelul Tariceanu. Fostul ministru i-a fentat pe romanii care asteptau de zeci de minute la coada (FOTO, VIDEO)

Dan Sova a fentat, joi, zeci pe persoane care asteptau la Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor, dupa modelul Tariceanu. Fostul ministru, in prezent anchetat .

FOTO + VIDEO. Trei cutremure au zguduit Filipine, in mai putin de jumatate de ora. Cel mai puternic a avut magnitudinea de 5,9 pe Richter. Sute de persoane, evacuate de teama unui tsunami

Sute de persoane au fost evacuate, sambata de teama unui tsunami, dupa ce un cutremur cu magnitudinea de 5,9 pe Richter a avut loc in apropierea orasului Batangas din privincia filipineza Luzon.

O fetita de cinci ani a ajuns la spital, in stare grava, dupa ce masina condusa de fratele minor s-a rasturnat. Baiatul furase cheile masinii, sa iasa la plimbare

O fetita de 5 ani a ajuns, duminica, in stare grava la Spitalul de Copii Sfanta Maria din Iasi, dupa ce masina in care se afla, condusa de fratele ei de 15 ani, a lovit un stalp si s-a rasturnat.

Clasamentul pilotilor din Formula 1 dupa doua curse

Vedeti in aceasta pagina cum arata clasamentul pilotilor in Formula 1 dupa primele doua curse ale anului. Apasati aici pentru ierarhia constructorilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )