Libnet.ro
UNICEF

12:00

FOTO+VIDEO. Bilantul cutremurului devastator din China: 19 oameni au murit, alti 247 sunt raniti

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Bilantul cutremurului devastator din China: 19 oameni au murit, alti 247 sunt raniti

27: 19 oameni au murit, iar alti 247 sunt raniti, in urma cutremurului din Sichuan, transmite Reuters. Cel putin sase morti sunt turisti. continuă pe România Liberă

FOTO VIDEO Transalpina in miniatura din Apuseni. Drumul spectaculos ce asigura accesul auto pe muntele unde s-a nascut Horea, modernizat

Primaria comunei Horea din Alba a finalizat modernizarea unui drum spectaculos, ce asigura accesul auto facil pe o distanta de pest 5 kilometri pana la peste 1000 de metri altitudine. Drumul trece pe langa casa memoriala a eroului national, Horea, conducator al Rascoalei de la 1784.

Imagini cu dezastrul din China, dupa cutremurul devastator care a lovit nord-vestul tarii. Oamenii au iesit pe strazi

Autoritatile chineze au decretat cel mai inalt nivel de alerta in urma cutremurului de 7 grade care a lovit marti regiunea Jiuzhaigou din provincia Sichuan, in nord-vestul Chinei, potrivit.

Bilantul seismului din China a ajuns la cel putin 13 morti si 175 de raniti

Bilantul seismului de ieri, din provincia Sichuan, aflata in sud-vestul Chinei, a crescut la cel putin 13 morti, in timp ce 175 de oameni au fost raniti, potrivit BBC News. Autoritatile au avertizat ca bilantul ar putea creste in continuare.

FOTO + VIDEO. China, lovita de un cutremur cu magnitudinea de 6,5 pe Richter. Seismul s-a resimtit si la Beijing, la 1.200 de kilometri de epicentru. A fost decretat cel mai inalt nivel de alerta

Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata si peste 60 au fost ranite, in urma unui cutremur de 6,5 pe Richter care a avut loc, marti seara, in provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, informeaza China Earthquake Networks Center CENC).

FOTO VIDEO Stadiul lucrarilor la zi pe loturile 3 si 4 ale Autostrazii Sebes - Turda. Acestea vor fi finalizate in 2017

Asociatia Pro Infrastructura a publicat noi imagini video cu Autostrada A10, in zona nodului rutier de la Turda, cel mai spectaculos din Romania, care conecteaza viitoarea autostrada A10 Sebes Turda cu A3 si DN1.

Jim Carrey a renuntat la actorie si s-a apucat de pictura (FOTO, VIDEO)

Jim Carrey, unul dintre cei mai buni actori de comedie, s-a restras in ultimii ani din lumea cinematografica si s-a dedicat unei alte mari pasiuni de-ale lui, pictura. indragitul actor a spus ca.

Veste socanta! Unul dintre cei mai iubiti artisti de muzica country din lume, Glen Campbell, a murit (FOTO, VIDEO)

Veste trista in lumea muzicii country! Glen Campbell s-a stins din viata la varsta de 81 de ani, in locuinta lui din Nashville. Artistul suferea de sase ani cu Azheimer . Anuntul trist a fost.

FOTO+VIDEO. Ipoteza socanta: Modelul britanic rapit in Italia si-ar fi inscenat sechestarea. A fost la cumparaturi cu agresorul ei, care a incercat sa vanda povestea ziarelor de scandal

Presupusa rapire a fotomodelului britanic Chloe Ayling naste numeroase semne de intrebare. Atat surse din randul anchetatorilor, cat si jurnalistii italieni se intreaba daca tanara nu si-a pus, de fapt, la cale rapirea in Italia, iar suspectul Lukasz Herba s-ar fi oferit sa o ajute, scrie publicatia britanica Daily Mail.

FOTO VIDEO A patra seara de distractie la Untold 2017: show spectaculos de lumini al lui Martin Garrix, ploaie, artificii

In a patra seara de distractie a Untold 2017 au urcat pe scena principala Afrokjack, Alan Walker, Martin Garris si Steve Aoki. Acesta din urma a incheiat editia cu numarul trei a Untold.

VIDEO Cele doua tabere din USR se promoveaza cu clipuri video pe tema definirii familiei: traditionalisti versus liberali

Taberele din USR participa la referendumul intern privind definitia familiei isi fac campanie si prin intermediul unor clipuri de promovare a pozitiei lor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )