Libnet.ro
UNICEF

21:45

Imagini cu dezastrul din China, dupa cutremurul devastator care a lovit nord-vestul tarii. Oamenii au iesit pe strazi

Antena3 Antena3,
Imagini cu dezastrul din China, dupa cutremurul devastator care a lovit nord-vestul tarii. Oamenii au iesit pe strazi

Autoritatile chineze au decretat cel mai inalt nivel de alerta in urma cutremurului de 7 grade care a lovit marti regiunea Jiuzhaigou din provincia Sichuan, in nord-vestul Chinei, potrivit. continuă pe Antena3

China, dupa noile sanctiuni contra Phenianului: Situatia din Peninsula Coreeana a intrat intr-o faza foarte critica

Situatia din Peninsula Coreeana a intrat intr-o faza foarte critica, a avertizat China dupa ce Consiliul de Securitate al ONU a adoptat noi sanctiuni la adresa Phenianului din cauza recentelor teste cu rachete intercontinentale, scrie The Guardian.

Alberto Contador si-a anuntat retragerea din activitate dupa Turul Spaniei

Ciclistul spaniol Alberto Contador si-a anuntat retragerea dupa Turul Spaniei, ultima competitie la care va participa, in 19 august, la Nimes.

Animalelor, taranilor, duceti-va naiba! Un patron din Prahova isi injura salariatii care cer sa le fie platite salariile (VIDEO SOCANT)

Muncitorii unei fabrici de langa Ploiesti sunt tratati de patron ca niste sclavi. Daca lucrezi la fabrica de textile din comuna prahoveana Paulesti intra in atributiile de salariat sa primesti.

Fenomen sinistru in satele din Marea Britanie: Omizile-zombie care explodeaza

O descoperire bizara au facut oamenii de stiinta din Marea Britanie, fapt care a produs spaima printe locuitori. Oamenii de stiinta le numesc omizi-zombie. Un fenomen ciudat se petrececu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )