Libnet.ro
UNICEF

14:30

Veste socanta! Unul dintre cei mai iubiti artisti de muzica country din lume, Glen Campbell, a murit (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Veste socanta! Unul dintre cei mai iubiti artisti de muzica country din lume, Glen Campbell, a murit (FOTO, VIDEO)

Veste trista in lumea muzicii country! Glen Campbell s-a stins din viata la varsta de 81 de ani, in locuinta lui din Nashville. Artistul suferea de sase ani cu Azheimer . Anuntul trist a fost. continuă pe B1

A MURIT unul dintre cei mai iubiti preoti din Romania! (FOTO)

Unul dintre ceimairespectati simaicunoscutipreoti suceveni,Gheorghe Bradatanu, a trecut la cele vesnice, la varsta de doar 67 de ani. Gheorghe Bradatanua fost preot.

A incetat din viata unul dintre cei mai apreciati oameni din radio (FOTO)

Tim Homer, unul dintre cei mai apreciati oameni de radio din Noua Zeelanda a murit la 43 de ani. Acesta a murit in acest weekend dupa ce s-a brabusit brusc, iar disparitia sa i-a surprins pe toti cei.

Unul dintre cei mai importanti opozanti ai lui Putin, Serghei Udaltov, a fost eliberat dupa patru ani si jumatate de inchisoare

Opozantul rus de extrema stanga Serghei Udaltov a fost eliberat marti dupa ce a ispasit o pedeapsa de patru ani si jumatate de inchisoare pentru organizarea de tulburari masive in timpul protestelor impotriva lui Vladimir Putin.

A murit Eugen Cain, unul dintre cei mai respectati specialisti din agricultura Romaniei! (FOTO)

Eugen Cain, fost manager al societatii Comcereal a murit duminica seara la Spitalul Judetean de Urgenta, in urma unui infarct. Acesta era un specialist recunoscut in agricultura Romaniei, inginer.

A murit unul dintre cei mai RESPECTATI specialisti din agricultura Romaniei! (FOTO)

Eugen Cain, fost manager al societatii Comcereal a murit duminica seara la Spitalul Judetean de Urgenta, in urma unui infarct. Acesta era un specialist recunoscut in agricultura Romaniei, inginer.

Mark Zuckerberg vrea in politica: A angajat unul dintre cei mai cunoscuti consilieri din scena politica

Mark Zuckerberg si sotia sa, Priscilla Chan au angajat un consilier democrat, dand astfel curs zvonuruilor potrivit carora CEO-ul Facebook ar putea intra in scena politica, potrivit Business Insider,.

A murit Norocel Ciorascu, unul dintre cei mai importanti lideri sindicali din Mehedinti

Rafael Norocel Ciorascu conducea de mai multi ani filiala din Mehedinti a Confederatiei Sindicale Cartel Alfa si era unul din cei mai vocali lideri de sindicat din judet.

Ucraina anuleaza unul dintre cele mai importante acorduri militare cu Rusia

Guvernul ucrainean a decis sa anuleze acordul interguvernamental cu Rusia privind exporturile de produse militare catre alte state, potrivitziarul financiar. intelegerea dintre Rusia si Ucraina.

Este unul dintre cele mai consumate alimente de catre romani. Preturile au atins maxime istorice si genereaza o criza in Europa

Europenii consuma din ce in ce mai mult unt, intr-o perioada in care preturile cresc puternic, stocurile sunt in scadere, iar gigantii din sectorul produselor lactate avertizeaza cu privire.

Traian Basescu, despre vicepremierul Rusiei: Unul din cei mai lasi politicieni pe care i-am putut vedea. Rogozin a procedat ca un descreierat din Statul Islamic

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, Traian Basescu, l-a criticat dur pe vicepremierul rus Dmitri Rogozin, pe care l-a calificat drept un politician las.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )