Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO VIDEO Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost deschisa la Cluj. A fost ridicata in peste 260.000 de ore cu 70 de miloane de lei

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost deschisa la Cluj. A fost ridicata in peste 260.000 de ore cu 70 de miloane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost inaugurata luni seara, 27 octombrie, la Cluj, dupa 19 luni de lucrari, in urma unei investitii de 70 de milioane de lei de la bugetul local al Primariei Cluj8209;Napoca. continuă pe Adevărul

FOTO Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost deschisa la Cluj. A fost ridicata in peste 260.000 de ore cu 70 de miloane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost inaugurata luni seara, 27 octombrie, la Cluj, dupa 19 luni de lucrari, in urma unei investitii de 70 de milioane de lei de la bugetul local al Primariei Cluj8209;Napoca.

FOTO VIDEO Cea mai tanara candidata la Miss a fost inscrisa in concurs inainte sa se nasca

Luna este un bebelus de doar sase saptamani care a defliat in bratele mamei sale, Amanda Collins, la un concurs de frumusete international organizat in Marea Britanie.

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost inaugurata oficial

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost inaugurata oficial, luni, panglica fiind taiata de cinci fosti sportivi - Simona Richter, Ciprian Porumb, Mircea Barna, Eva Zorgo si Remus Campeanu, informeaza Mediafax.

Cea mai mare pata solara, vizibila cu ochiul liber pe suprafata Soarelui

In aceasta perioada, oamenii pot vedea cu ochiul liber cea mai mare pata solara de pe suprafata Soarelui, din ultimii 24 de ani, informeaza washingtonpost. com, citat de Mediafax.

Toyota isi pastreaza titlul de cel mai mare constructor auto din lume

Grupul japonez Toyota Motor Corp. si-a pastrat titlul de cel mai mare constructor auto din lume in primele noua luni ale acestui an, in conditiile in care a vandut mai multe vehicule decat rivalii Volkswagen si.

Cea mai mare colectie de crizanteme si dumitrite din Romania. Mii de flori, din 250 de soiuri, la Gradina Botanica Iasi

Una dintre cele mai spectaculoase expozitii floricole din Romania este deschisa de astazi, 25 octombrie, timp de o luna, la Gradina Botanica din Iasi.

VIDEO Cea mai mica locuinta din Londra a fost vanduta cu 275.000 de lire. Casa este o fosta florarie si are 17 metri patrati

Cea mai mica locuinta din Marea Britanie a fost vanduta pentru suma de 275. 000 de lire, dupa ce anuntul a devenit viral pe internet. Fosta florarie are doar 17 metri patrati si este de cinci ori mai mica decat o casa cu dimensiuni normale, potrivit The Telegraph.

Asezarea umana preistorica aflata la cea mai mare altitudine din lume a fost descoperita in Muntii Anzi

Oamenii traiau la altitudini de aproape 4. 500 de metri in Anzii peruani in urma cu peste 12. 000 de ani, cu aproape un mileniu mai devreme decat au crezut anterior oamenii de stiinta, potrivit unui studiu publicat joi in Statele Unite.

Judetul din Romania cu cea mai mare crestere a lefurilor

Salariul mediu brut in sectorul privat a crescut anul acesta, la nivel national, cu 4,1%, in timp ce in judetul Timis majorarile au fost de 8% in judetul Timis, iar in judetele din Transilvania, Muntenia si estul Romaniei angajatii din mediul au ramas.

James Blunt are concert la Cluj peste o saptamana. Ce spune el intr-o publicatie straina: Fanii nu m-au dezamagit niciodata

James Blunt va concerta la Cluj pe 31 octombrie, la ora 20. 00, eveniment prin care se va inaugura cea mai mare sala polivalenta din Romania. Concertul britanicului este principal atractie a Festivalului International de Muzica si Arta Transilvania TiMAF 2014).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )