Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ana Maria Branza, cea mai buna spadasina din lume in 2013.

România Liberă România Liberă,
Ana Maria Branza, cea mai buna spadasina din lume in 2013.

Sportiva Ana Maria Branza a fost aleasa cea mai buna spadasina a anului 2013 la Congresul Federatiei Internationale de Scrima de la Paris. Sportiva a dedicat acest trofeu fanilor sai, intr-un mesaj postat pe o retea de socializare. Premiul meu este al nostru. Va multumesc!, a scris sportiva pe Facebook, intr-un mesaj in care a postat si mai multe fotografii de la festivitatea organizata la Paris de Federatia Internationala de Scrima. Ana Maria Branza, locul 1 in clasamentul federatiei de . continuă pe România Liberă

Ana Maria Branza, cea mai buna spadasina din 2013

Ana Maria Branza a fost premiata, vineri seara, cu titlul de cea mai buna spadasina din 2013, intr-o gala care a avut loc la Paris.

Ana Maria Branza, cea mai buna spadasina din lume in 2013

Sportiva Ana Maria Branza a fost aleasa cea mai buna spadasina a anului 2013 la Congresul Federatiei Internationale de Scrima de la Paris, relateaza Mediafax. Sportiva a dedicat acest trofeu fanilor sai,.

Ana Maria Branza, aleasa cea mai buna spadasina din 2013.

Sportiva Ana Maria Branza a fost aleasa cea mai buna spadasina a anului 2013 la Congresul Federatiei Internationale de Scrima de la Paris. Sportiva a dedicat acest trofeu fanilor sai, intr-un mesaj postat pe o retea de socializare. Premiul meu este al nostru. Va multumesc!, a scris sportiva pe Facebook, intr-un mesaj in care a postat si mai multe fotografii de la festivitatea organizata la Paris de Federatia Internationala de Scrima. Ana Maria Branza, locul 1 in clasamentul federatiei de .

Ana Maria Branza, dupa ce a fost desemnata cea mai buna spadasina in 2013: Premiul meu este al nostru!

Sportiva Ana Maria Branza, care a fost desemnata cea mai buna spadasina a anului 2013 la Congresul Federatiei Internationale de Scrima de la Paris, a dedicat acest trofeu fanilor sai, intr-un mesaj postat pe o.

O romanca, cea mai buna spadasina din lume:Premiul meu este al nostru. Va multumesc!

Pentru a treia oara in cariera, Ana Maria Branza a incheiat anul pe primul loc in ierarhia mondiala, fiind cea mai buna spadasina din 2013.

Ana Maria Branza, spadasina anului 2013

Ana Maria Branza a primit vineri seara titlul de spadasina anului 2013, intr-o gala ce a avut loc la Paris.

Fiica Iuliei Timosenko: Presedintele Viktor Ianukovici a cautat doar cea mai buna solutie pentru el pentru a ramane la putere

Fiica luliei Timosenko, Ievhenia Timosenko, a declarat in cadrul unui interviu pentru EurActiv ca presedintele ucrainean, prin decizia sa de la summitul de la Vilnius, a cautat cea mai buna solutie ca sa.

Cea mai scazuta temperatura din tara, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, de -11 grade Celsius, s-a inregistrat, in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc, arata sursele de presa.

Gerul pune stapanire pe Romania. A fost inregistrata cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Meteorologii au inregistrat cea mai scazuta temperatura din tara, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 11 grade Celsius. Minima de minus 11 grade Celsius a.

Faze Tari: Unde trebuie sa lovesti o sticla de bere ca sa obtii cea mai buna spuma; Toti ar vrea sa fie in locul lui! Incredibil cum arata sotia acestui batran care are deja stranepoti; Cine ma dezvirgineaza si pe mine? Costa 1,5 milioane de dolari

A vrut sa para mafiot, dar este un idiot. Cea mai penibila fotografie de pe retelele de socializare. Americanul a purtat o cagula. Iata de ce este bine sa fumezi! Care este boala care poate fi tratata doar prin fumat. Un jurnalist american sustine ca exista.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )