Libnet.ro
UNICEF

07:45

FOTO VIDEO Parada cu confetti tricolore la Alba Iulia. Efectele speciale i-au incantat pe romanii prezenti in orasul Marii Uniri

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Parada cu confetti tricolore la Alba Iulia. Efectele speciale i-au incantat pe romanii prezenti in orasul Marii Uniri

Momente inedite pentru miile de oameni care au asistat la parada de la Alba Iulia. Organizatorii au pregatit confetti tricolore care au creat o atmosfera spectaculoasa. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Premierul Ludovic Orban la Alba Iulia. Ce a spus despre unirea provinciilor romanesti cu autostrazi

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica la Alba Iulia, in timpul manifestarilor dedicate Zilei Nationale, ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi reprezinta o prioritate pentru Guvern.

FOTO VIDEO Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia. Ceremonie militara la Monumentul Marii Uniri

Primul moment oficial al manifestarilor organizate la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei a fost depunerea de coroane la Monumentul Marii Uniri, inaugurat anul trecut.

FOTO VIDEO Accident grav la Alba Iulia. Patru adulti si doi copii raniti dupa o coliziune dintre doua masini

Sase persoane, patru adulti si doi copii, aflate in doua masini au fost implicate intr-un accident rutier grav, duminica seara, la Alba Iulia.

Cele mai importante momente de la parada militara de Ziua Marii Uniri, de 1 Decembrie. Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent la ceremonie Foto Video

Parada militara de 1 decembrie 2019 va avea loc, la fel ca si in ceilalti ani, la Bucuresti si la Alba Iulia, orasul Marii Uniri. Militarii s-au pregatit intens pentru parada de 1 decembrie, care va arata cetatenilor ce are mai bun Armata Romana in materie de dotari si personal. UPDATE 13:00 Defilarea militara .

FOTO VIDEO Cum va arata parada militara dedicata Zilei Nationale de la Alba Iulia

Punctul culminant al manifestarilor ce vor avea loc duminica, 1 decembrie 2019, la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei, va fi parada militara.

FOTO Cine este Nicolae Tonu, generalul de brigada care va conduce parada militara de la Alba Iulia

Comandantul ceremonialului militar ce se va desfasura duminica, 1 decembrie 2019, la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Nationale, este generalul de brigada Nicolae Tonu.

Ludovic Orban, la Alba Iulia: Traiasca Romania Mare! Premierul asista la parada militara din orasul Unirii VIDEO

Sute de persoane au asistat duminica, pe esplanada Salii Unirii din Alba Iulia, la reconstituirea Marii Adunari Nationale si la momentul primirii soliilor din fostele cetati de scaun, la eveniment fiind prezent si premierul Ludovic Orban, alaturi de ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, europarlamentarii Mircea Hava si Rares Bogdan, transmite Agerpres.

Spectacol la Alba Iulia, de Ziua Nationala! Peste 1000 de militari, zeci de transportoare blindate si autospeciale, dar si 15 aeronave au participat la defilare (VIDEO)

A fost spectacol si la Alba Iulia! Parada de Ziua Nationala a inceput in jurul pranzului in orasul Marii Uniri, la scurt timp dupa ce s-au terminat festivitatile de la Bucuresti, informeaza B1.

Gest neasteptat facut de Ludovic Orban la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia

Gest neasteptat facut de Ludovic Orban la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Premierul a fost abordat de un barbat care ii cerea ajutorul, iar liderul PNL i-aexplicat ca este disponibil oricand.

Ludovic Orban i-a dat cartea sa de vizita unui barbat care-l abordase la Alba Iulia: Putem sa discutam orice tema doriti dumneavoastra

Aflat la Alba Iulia de Ziua Nationala, Ludovic Orban i-a oferit cartea sa de vizita unui barbat care l-a abordat de mai multe ori. Premierul i-a spus acestuia ca vor putea discuta oricand despre ceea ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )