Libnet.ro
UNICEF

10:00

FOTO VIDEO Accident grav la Alba Iulia. Patru adulti si doi copii raniti dupa o coliziune dintre doua masini

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Accident grav la Alba Iulia. Patru adulti si doi copii raniti dupa o coliziune dintre doua masini

Sase persoane, patru adulti si doi copii, aflate in doua masini au fost implicate intr-un accident rutier grav, duminica seara, la Alba Iulia. continuă pe Adevărul

FOTO Masuri de securitate extreme la Alba Iulia. Lunetistii au ocupat cladirile din jurul Parcului Unirii

Organizatorii evenimentelor ce au loc duminica, 1 decembrie, la Alba Iulia au luat si obisnuitele masuri de securitate.

ACCIDENT CUMPLIT in Romania: Patru pietoni, spulberati pe trotuar de un barbat de 76 de ani

Accident grav la Brasov! Patru pietoni au fost raniti dupa ce un barbat de 76 de ani, care se afla la volanul unei masini,a patruns pe trotuar si i-a accidentat. Conform sursei citate, soferul de.

FOTO VIDEO Premierul Ludovic Orban la Alba Iulia. Ce a spus despre unirea provinciilor romanesti cu autostrazi

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica la Alba Iulia, in timpul manifestarilor dedicate Zilei Nationale, ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi reprezinta o prioritate pentru Guvern.

FOTO VIDEO Parada cu confetti tricolore la Alba Iulia. Efectele speciale i-au incantat pe romanii prezenti in orasul Marii Uniri

Momente inedite pentru miile de oameni care au asistat la parada de la Alba Iulia. Organizatorii au pregatit confetti tricolore care au creat o atmosfera spectaculoasa.

FOTO VIDEO Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia. Ceremonie militara la Monumentul Marii Uniri

Primul moment oficial al manifestarilor organizate la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei a fost depunerea de coroane la Monumentul Marii Uniri, inaugurat anul trecut.

FOTO VIDEO Cum va arata parada militara dedicata Zilei Nationale de la Alba Iulia

Punctul culminant al manifestarilor ce vor avea loc duminica, 1 decembrie 2019, la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei, va fi parada militara.

FOTO Povestea veteranului de razboi care a stat 4 ani prizonier in Rusia. Laurean Deac sarbatoreste Ziua Nationala la Alba Iulia

Un veteran de razboi in varsta de 97 de ani se numara printre miile de participanti de la manifestarile Zilei Nationale de la Alba Iulia. Laurean Deac este, probabil, cea mai varstnica persoana prezenta in Cetatea Alba Iulia.

FOTO Cine este Nicolae Tonu, generalul de brigada care va conduce parada militara de la Alba Iulia

Comandantul ceremonialului militar ce se va desfasura duminica, 1 decembrie 2019, la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Nationale, este generalul de brigada Nicolae Tonu.

VIDEO Ultrasii au sarbatorit in stil propriu Ziua Nationala la Alba Iulia

Ultrasii au sarbatorit in stil propriu Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia. Acestia au aprins zeci de torte si au scandat Traiasca Moldova, Ardealul si Tara Romaneasca!.

VIDEO Corneliu Coposu, huiduit de Ziua Nationala a Romaniei. Cum a trait marele lider taranist diversiunea de la Alba Iulia

Unul dintre cele mai rusinoase momente din istoria Romaniei de dupa 1990 a fost cel din 1 decembrie 1990, de la Alba Iulia, cand a fost huiduit marele lider taranist Corneliu Coposu. Actiunea a fost pusa la cale cu minutiozitate de fostii comunisti care au preluat puterea, in frunte cu Ion Iliescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )