Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO VIDEO Revolte la Moscova dupa ce un imigrant din Caucaz a ucis un tanar rus

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Revolte la Moscova dupa ce un imigrant din Caucaz a ucis un tanar rus

Sute de tineri au atacat duminica un centru comercial din sudul Moscovei pe fondul unor revolte provocate de uciderea, in aceasta saptamana, a unui tanar rus de catre un barbat de origine neslava, care a reusit ulterior sa fuga, a transmis postul de radio Eho Moskvi, preluat de AFP. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTO Revolte la Moscova dupa ce un imigrant din Caucaz a ucis un tanar rus

Sute de tineri au atacat duminica un centru comercial din sudul Moscovei pe fondul unor revolte provocate de uciderea, in aceasta saptamana, a unui tanar rus de catre un barbat de origine neslava, care a reusit ulterior sa fuga, a transmis postul de radio Eho Moskvi, preluat de AFP.

FOTO VIDEO Slatinenii, asteptati sa iasa din case pentru a chefui in centrul orasului

Locuitorii municipiului Slatina sunt asteptati sa participe, de joi si pana duminica, la actiunile dedicate celei de-a 19-a editii a Festivalului National de Umor Oltenii si restu lumii. in acest sens, blvd-ul Alexandru Ioan Cuza, adica tronsonul dintre fostul magazin Oltul si sediul Bancii Carpatica, a fost inchis circulatiei rutiere. Sute de comercianti din toate domeniile au instalat aici tarabele si sunt la dispozitia musteriilor.

FOTO VIDEO Au scapat, ca prin minune, cu viata in urma unui accident: Cuvioasa Parascheva a facut o minune

O familie din Galati a vazut moartea cu ochii, dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier petrecut in aceasta dimineata la iesirea din municipiul Vaslui. Cei patru galateni se intorceau acasa, dupa ce au fost in pelerinaj la Moastele Sfintei Parascheva.

FOTO VIDEO Au scapat cu viata, ca prin minune, in urma unui accident: Cuvioasa Parascheva a facut o minune

O familie din Galati a vazut moartea cu ochii, dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier petrecut in aceasta dimineata la iesirea din municipiul Vaslui. Cei patru galateni se intorceau acasa, dupa ce au fost in pelerinaj la Moastele Sfintei Parascheva.

FOTO VIDEO Dramele familiilor din blocul explodat de la Resita

Dupa ce s-a despartit de sot si si-a crescut singura fetita de sapte anisori, in urma cu trei luni si jumatate a fost batuta de un calator prins fara bilet iar acum a fost evacuata din propria locuinta.

FOTO VIDEO Fiica presedintelui ceh, implicata intr-un scandal sexual

Katerina Zemanova, fiica de 19 ani a presedintelui Cehiei, Milos Zeman, s-a trezit implicata intr-un scandal sexual urias, dupa ce o publicatie tabloida a postat un filmulet in care tanara se distra la o petrecere intr-un club.

VIDEO/FOTO Secretele tinerilor care castiga bani din continutul video postat pe YouTube: De vorba cu Tequila, Zmenta, Vlad Coste si Ciprian Catunescu (Unguru' Bulan)

In Romania sunt tineri cu varste intre 16 si 24 de ani care castiga bani din continut pe YouTube. Produc filmulete despre viata lor de zi cu zi, despre ce cred ei cu privire la anumite lucruri care se intampla in tara, fac farse pe net si tot acest continut este incarcat pe YouTube si castiga bani activand monetizarea pe videoclipurile lor, a spus vineri Bogdana Butnar, industry manager la Google Romania. HotNews. ro a incercat sa afle cateva dintre secretele lor, discutand cu Bianca Adam, alias Tequila 16 ani), Mihai Zmenta 19 ani), Vlad Coste 22 de ani) si Ciprian Catunescu 33 de ani), care la 25 de ani a devenit celebru parodiind o reclama la RDS ERDEESH), asa luand nastere proiectul Unguru' Bulan.

FOTO VIDEO Anda Adam a pupat mai multi barbati in Clubul Bamboo din Resita

Anda Adam a pupat mai multi resiteni in Clubul Bamboo din Resita! Show-ul a fost unul extrem de apreciat si bine primit de resiteni.

FOTO VIDEO Ritualuri violente. Femei batute cu bate si ramuri cu spini pentru a-si demonstra iubirea

Un fotograf francez a surprins ceremoniile impresionante dintr-un trib din Etiopia, in cadrul carora femeile sunt batute cu bate si ranite cu ghimpi ori de cate ori decid barbatii din comunitate.

FOTO VIDEO Slatinenii s-au bulucit la ciorba de praz impartita gratis de autoritati

A doua zi a actiunilor de la Slatina adunate sub sigla Festivalului National de Umor Oltenii si restu lumii a prilejuit locuitorilor urbei ocazia de a gusta din ciorba de praz distribuita gratis de autoritati. Desi anul trecut au promis ca in 2013 vor pregati cea mai mare ciorba de praz din lume, acest tel a fost amanat pe termen nelimitat. Drept compensatie, autoritatile au pregatit o cantitate dubla de ciorba fata de anul trecut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )