Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO VIDEO Slatinenii s-au bulucit la ciorba de praz impartita gratis de autoritati

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Slatinenii s-au bulucit la ciorba de praz impartita gratis de autoritati

A doua zi a actiunilor de la Slatina adunate sub sigla Festivalului National de Umor Oltenii si restu lumii a prilejuit locuitorilor urbei ocazia de a gusta din ciorba de praz distribuita gratis de autoritati. Desi anul trecut au promis ca in 2013 vor pregati cea mai mare ciorba de praz din lume, acest tel a fost amanat pe termen nelimitat. Drept compensatie, autoritatile au pregatit o cantitate dubla de ciorba fata de anul trecut. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Slatinenii se bulucira la ciorba de praz impartita gratis de autoritati

A doua zi a actiunilor de la Slatina adunate sub sigla Festivalului National de Umor Oltenii si restu lumii a prilejuit locuitorilor urbei ocazia de a gusta din ciorba de praz distribuita gratis de autoritati. Desi anul trecut au promis ca in 2013 vor pregati cea mai mare ciorba de praz din lume, acest tel a fost amanat pe termen nelimitat. Drept compensatie, autoritatile au pregatit o cantitate dubla de ciorba fata de anul trecut.

FOTO VIDEO Slatinenii, asteptati sa iasa din case pentru a chefui in centrul orasului

Locuitorii municipiului Slatina sunt asteptati sa participe, de joi si pana duminica, la actiunile dedicate celei de-a 19-a editii a Festivalului National de Umor Oltenii si restu lumii. in acest sens, blvd-ul Alexandru Ioan Cuza, adica tronsonul dintre fostul magazin Oltul si sediul Bancii Carpatica, a fost inchis circulatiei rutiere. Sute de comercianti din toate domeniile au instalat aici tarabele si sunt la dispozitia musteriilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )