Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTO + VIDEO: Sky News, in centrul unui nou scandal. Un actor ar fi fost angajat sa apara intr-un reportaj cu mercenari trimisi in Siria de o companie rusa

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO: Sky News, in centrul unui nou scandal. Un actor ar fi fost angajat sa apara intr-un reportaj cu mercenari trimisi in Siria de o companie rusa

Postul de televiziune Sky News a generat un scandal in Rusia, dupa ce a difuzat un material realizat de jurnalistul John Sparks, in care se precizeaza ca o companie militara secreta rusa recruteaza si antreneaza mercenari, pe care ii trimite sa lupte alaturi de trupele loiale lui Bashar-al-Assad. continuă pe România Liberă

Sky News, in mijlocul unui nou scandal! Reportaj cu mercenari trimisi in Siria de o companie rusa, demascat de presa locala

Sky News se afla din nou in centrul unui scandal pentru un material. intr-o alta presupusa investigatie jurnalistica a tabloidului rus, mercenari rusi lupta in secret in Siria. Ancheta a.

FOTO. Jurnalistul Sky News continua atacurile pe Twitter: Romania, aici nu era vorba despre tine

Jurnalistul Sky News, Stuart Ramsay, realizatorul reportajului despre presupusul trafic ilegal cu arme de foc din Romania, a publicat noi mesaje Twitter in care ataca Romania pentru publicarea de informati nepotrivite care sa provoace o reactie din partea lui.

FOTO. Jurnalistii de la Sky News discuta amical cu romanii care urmau sa se deghizeze in traficanti de arme

Doua fotografii care par a fi preluate de la o camera de supraveghere au fost facute publice, miercuri seara, in timp ce se deruleaza ancheta autoritatilor romane asupra presupusului trafic de arme relatat de Sky News.

Un nou scandal Sky News, cu protagonisti rusi. Presa rusa: unul dintre mercenari e actor

Postul de televiziune Sky News a difuzat miercuri un nou material realizat de jurnalistul John Sparks despre cum o companie militara secreta rusa recruteaza si antreneaza mercenari pe care ii trimite apoi.

FOTO + VIDEO. Controversa privind echipa Sky News, care ar fi trucat reportajul despre traficul de arme din Romania, in atentia presei internationale

Scandalul provocat de reportajul realizat de jurnalistii britanici de la Sky News, privind presupusul trafic cu arme din Romania, a ajuns in atentia presei internationale. Astfel, publicatii precum The Independent si The Guardian au scris despre acuzatiile formulate atat de autoritatile de la Bucuresti, cat si de jurnalistul britanic Stuart Ramsay.

Scandalul reportajului Sky News ia amploare! Traficantii romani de arme, din nou audiati la DIICOT (VIDEO)

Audierile in cazul materialului Sky News continua joi la DIICOT, potrivit B1 TV. Mai exact, cei cinci protagonisti ai materialului au fost lasati liberi dupa ce au fost audiati mai multe ore de procurori,.

Sky News nu este la primul scandal al reportajelor false. Un alt jurnalist si-a dat demisia in trecut dupa ce a pus in scena un material de dragul audientei

Reportajul Sky News despre presupusul trafic de arme din Romania s-a lasat cu mare scandal, dar si cu acuzatii din toate partile. in timp ce autoritati si figuri importante ale tarii noastre.

Ancheta, pe cale sa se extinda catre echipa de filmare. Cum au planuit filmul inscenarii cei de la Sky News (FOTO)

Jurnalistul britanic Stuart Ramsay si echipa sa de la Sky News ar putea raspunde in fata legii pentru trucarea reportajului despre traficul de arme din Romania. Procurorii DIICOT, care instrumenteaza.

Trei dintre traficantii de arme din reportajul Sky News, arestati preventiv (VIDEO)

Trei dintre cei cinci asa-zisi traficanti de arme din reportajul Sky News au fost arestati, informeaza B1 TV. Decizia judecatorilor nu este una definitiva si, cel mai probabil, ea va fi contestata de avocati.

Jurnalistii de la Sky News vor fi citati de autoritatile romane. Avocatul presupusilor traficanti de arme: Vom cere testul cu poligraf (VIDEO)

Avocatul celor trei asa-zisi traficanti de arme implicati in scandalul reportajului contrafacut a jurnalistilor de la Sky News a oferit o serie de declaratii pentru presa, in contextul in care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )