Libnet.ro
UNICEF

15:46

Sky News nu este la primul scandal al reportajelor false. Un alt jurnalist si-a dat demisia in trecut dupa ce a pus in scena un material de dragul audientei

B1 B1,
Sky News nu este la primul scandal al reportajelor false. Un alt jurnalist si-a dat demisia in trecut dupa ce a pus in scena un material de dragul audientei

Reportajul Sky News despre presupusul trafic de arme din Romania s-a lasat cu mare scandal, dar si cu acuzatii din toate partile. in timp ce autoritati si figuri importante ale tarii noastre. continuă pe B1

Dacian Ciolos, reactie la reportajul Sky News: Este inadmisibil! Nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi

Premierul Dacian Ciolos a avut o reactie publica despre materialul Sky News care prezenta traficanti de arme din Romania. Seful guvernului a declarat ca este inadmisibil ca o tara sa fie.

Dacian Ciolos, despre reportajul fals al televiziunii Sky News: Este inadmisibil sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a abordat joi, 11 august, subiectul reportajului falsificat de televiziunea britanica Sky News despre presupusi traficanti internationali de arme.

Seful DIICOT despre ancheta Sky News. Este de invidiat norocul unor jurnalisti care filmeaza traficanti mascati. Nu excludem o tentativa de discreditare

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) nu a deschis un dosar penal ca urmare a imaginilor difuzate de postul de televiziune britanic SkyNews in care apar doi romani care pretind ca vand arme. Seful DIICOT este de parere ca estede invidiat norocul unor jurnalisti care filmeaza efectiv cu camera in fata trei traficanti mascati, si ca nu exclude nicio varianta de discreditare.

Dacian Ciolos, prima reactie la reportajul Sky News: Nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi, referindu-se la reportajul realizat de jurnalistii de la Sky News, ca autoritatile romane au luat pozitie in acest caz si a subliniat ca este inadmisibil sa ex.

Romanii care apar in reportajul Sky News, pusi sub urmarire penala; unul dintre ei a fost retinut

ACTUALIZARE 20:00 DIICOT a facut prima retinere in cazul reportajului Sky News Unul dintre cei trei suspecti romani care apar in reportajul Sky News, Attila Pantics, a fost retinut in aceasta seara pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT. *ACTUALIZARE 18:23 Surse: Procurorii iau in calcul sa extinda acuzatiile si asupra jurnalistilor de la Sky News *ACTUALIZARE 17:40 Dacian Ciolos despre reportajul Sky News: Este inadmisibil, nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi *ACTUALIZARE 17:20 CNA-ul britanic analizeaza 12 plangeri in cazul reportajului Sky News.

Romanii care apar in reportajul Sky News, pusi sub urmarire penala; doi dintre ei au fost retinuti

ACTUALIZARE 22:04 DIICOT a facut a doua retinere O a doua persoana care apare in reportajul realizat de postul Sky News a fost retinuta, in aceasta seara, de procurorii DIICOT. *ACTUALIZARE 20:00 DIICOT a facut prima retinere in cazul reportajului Sky News *ACTUALIZARE 18:23 Surse: Procurorii iau in calcul sa extinda acuzatiile si asupra jurnalistilor de la Sky News *ACTUALIZARE 17:40 Dacian Ciolos despre reportajul Sky News: Este inadmisibil, nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi *ACTUALIZARE 17:20 CNA-ul britanic analizeaza 12 plangeri in cazul reportajului Sky News.

Ce-i paste pe jurnalistii Sky News care au regizat traficul de arme din Romania. Filmul inscenarii

Jurnalistii Sky News acuzati ca au inventat un reportaj despre traficul de arme din Romania au incalcat nu numai deontologia profesionala, dar si legislatia romaneasca. Este motivul pentru care procurorii DIICOT, care instrumenteaza cazul, iau in calcul punerea sub acuzare a jurnalistilor britanici pentru infractiuni contra securitatii nationale prin comunicarea de informatii false.

Adrian Nastase, despre reportajul Sky News: Nu cred ca povestea asta este gratuita!

Reportajul Sky News nu este o poveste gratuita, fiind vorba de credibilitatea Romaniei intr-un context mai general al unor decizii eventuale referitoare la Spatiul Schengen, a afirmat joi fostul premier.

Presupusii traficanti de arme din reportajul Sky News, lasati in libertate. Stuart Ramsey, pe Twitter: Este adevarat! Pur si simplu nu va convine

Presupusii traficanti de arme care apar in reportajul facut de postul de televiziune Sky News au fost lasati in libertate, in urma audierilor care au durat pana tarziu in noapte.

Cine minte in scandalul reportajului Sky News? Seful DIICOT sustine ca este vorba despre un scenariu, dar persoanele audiate sunt cercetate pentru contrabanda calificata

Persoanele audiate de DIICOT in dosarul deschis dupa reportajul Sky News sunt urmarite penal pentru contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, nu pentru inselaciune sau.

ştiri de la B1

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )