Libnet.ro
UNICEF

11:30

FOTO VIDEO Tatarul din Carpati. Istoricul dobrogean Kemal Karpat, consultant pentru Reagan si Carter la Washington

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Tatarul din Carpati. Istoricul dobrogean Kemal Karpat, consultant pentru Reagan si Carter la Washington

De pe bancile scolilor dobrogene, un tanar tatar pleca in lume la inceputul anilor 40 cu un geamantan si cu o mare dorinta de cunoastere. Dupa 40 de ani, profesorul Kemal H. Karpat era chemat la Washington pentru a fi consultantul celor mai puternici oameni ai planetei: presedintii Statelor Unite ale Americii. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Tatarul din Carpati. Istoricul de talie mondiala Kemal Karpat, consultant pentru Reagan si Carter la Washington

RECUNOASTERE De pe bancile scolilor dobrogene, un tanar tatar pleca in lume la inceputul anilor 40 cu un geamantan si cu o mare dorinta de cunoastere. Dupa 40 de ani, profesorul Kemal H. Karpat era chemat la Washington pentru a fi consultantul celor mai puternici oameni ai planetei: presedintii Statelor Unite ale Americii.

FOTO VIDEO Dobrogeanul care le-a fost consultant presedintilor Reagan si Carter

De pe bancile scolilor dobrogene, un tanar tatar pleca in lume la inceputul anilor 40 cu un geamantan si cu o mare dorinta de cunoastere. Dupa 40 de ani, profesorul Kemal H. Karpat era chemat la Washington pentru a fi consultantul celor mai puternici oameni ai planetei: presedintii Statelor Unite ale Americii.

FOTO VIDEO Spital la cheie pus la cheremul unui afacerist barladean. Unitatea, scoasa la licitatie ilicita cu 0.5 europe metru patrat

Fostul Spital Dr. Nicolaescu din Tutova, judetul Vaslui, desfiintat in 2011 alaturi de alte zeci de spitale din tara, este oferit pe tava de autoritatile locale tutovene unui afacerist din Barlad, acelasi patron care detine toate serviciile externalizate ale Spitalului Municipal de Urgenta Barlad.

FOTO VIDEO Spital la cheie pus la cheremul unui afacerist barladean. Unitatea, scoasa la licitatie ilicita cu 0,5 euro pe metrul patrat

Fostul Spital Dr. Nicolaescu din Tutova, judetul Vaslui, desfiintat in 2011 alaturi de alte zeci de spitale din tara, este oferit pe tava de autoritatile locale tutovene unui afacerist din Barlad, acelasi patron care detine toate serviciile externalizate ale Spitalului Municipal de Urgenta Barlad.

FOTO VIDEO Cum va arata baza de agrement de aproape 7 milioane de lei ce va fi construita la Alba Iulia

Primaria Alba Iulia a semnat contractul de proiectare pentru realizarea unei baze de agrement in zona din apropierea Bazinului Olimpic. Valoarea contractului este de aproape 7 milioane de lei. Proiectul ar urma sa fie finalizat in 2016.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Exodus: Zei si regi, filmul care denatureaza povestea dezrobirii evreilor pentru a fi un blockbuster de succes

Filmul Exodus: Gods and Kings/Exodus: Zei si regi are astazi premiera in cinematografele din Romania. Povestea biblica a dezrobirii evreilor de sub comanda egiptenilor se concentreaza asupra relatiilor dintre Moise si Ramses, insa productia a fost catalogata drept rasista, mai ales din cauza scenariului prost scris si a personajelor alese preferential.

FOTO VIDEO Cum impachetezi perfect un cadou in doar 6 pasi

Perioada Sarbatorilor presupune si sa oferim cadouri celor dragi, iar un dar impachetat frumos chiar de noi, fara sa apelam la serviciile de impachetat din anumite magazine sau la vanzatoare, va dovedi ca ne-am dat cu adevarat silinta, nu ca ne-am achitat de o obligatie.

FOTO VIDEO Pistoale, euro, telefoane mobile si tigari ucrainene, confiscate de politistii de frontiera

Pistoale, sume in lei, sume in euro sau telefoane mobile. Sunt bunurile confiscate de politistii de frontiera maramureseni in urma perchezitiilor care au avut loc in data de 10 decembrie in Maramures si in alte judete din tara.

FOTO VIDEO Clubul Rotary a premiat olimpicii barladeni: 12 liceeni au primit cate 1.000 de lei pentru performanta

Liceenii din Barlad care au obtinut premii la olimpiadele nationale in anul scolar 2013-2014 au fost premiati de Clubul Rotary in cadrul unei festivitati gazduite de restaurantul Alona.

FOTO VIDEO Inundatii in Rascaieti. Apa a intrat din nou, in peste 90 de gospodarii

Inundatii in Dambovita unde, de mai bine de trei zile, ploua torential, iar raurile s-au umflat si au iesit din matca. in localitatea Vultureanca, apa a intrat in aproape 90 de gospodarii si continua sa inunde din ce in ce mai multe curti. in unele locuri, apa are deja jumatate de metru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )