Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO VIDEO Pistoale, euro, telefoane mobile si tigari ucrainene, confiscate de politistii de frontiera

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Pistoale, euro, telefoane mobile si tigari ucrainene, confiscate de politistii de frontiera

Pistoale, sume in lei, sume in euro sau telefoane mobile. Sunt bunurile confiscate de politistii de frontiera maramureseni in urma perchezitiilor care au avut loc in data de 10 decembrie in Maramures si in alte judete din tara. continuă pe Adevărul

Telefoane mobile gasite la detinutii din Penitenciarul Baia Mare. Nimeni nu stie cum au trecut telefoanele de controlul agentilor de paza

Telefoane mobile gasite la detinutii din Penitenciarul Baia Mare. Cum au ajuns ele sa fie introduse in celulele detinutilor urmeaza a se stabili de catre conducerea Penitenciarului.

FOTO VIDEO Tigari de contrabanda ascunse sub o incarcatura de cherestea depistate la Petrova

Politistii de frontiera din cadrul I. Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat, in ultimele 24 de ore, aproximativ 8. 000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 70. 400 lei.

FOTO VIDEO in spatele usilor inchise: cum sunt obtinute controversatele batoane de pui McNuggets de la McDonalds

Produsele McDonalds au starnit multe controverse de-a lungul timpului, iar reprezentantii francizei incearca acum sa-si spele imaginea printr-o campanie de transparenta. Un material video difuzat recent, curiosii pot vedea cum sunt facute batoanele de pui McNuggets, despre care se spunea ca nu ar contine carne.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1936 seconds )