Libnet.ro
UNICEF

18:15

FOTO VIDEO Trupul unui tanar a fost gasit intr-un lac de acumulare, era legat de maini, iar la gat era infasurat cu o funie

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Trupul unui tanar a fost gasit intr-un lac de acumulare, era legat de maini, iar la gat era infasurat cu o funie

Trupul unui tanar a fost gasit, duminica, fara suflare, intr-un lac de acumulare din comuna Leresti. Baiatul avea infasurata dupa gat o funie, iar mainile erau legate. Pe mal a fost gasit si un cutit. Oamenii legii iau in calcul atat ipoteza unei sinucideri, cat si pe cea a unei crime. continuă pe Adevărul

Arges: Cadavrul unui barbat de aproximativ 20 de ani, gasit intr-un lac de acumulare

Trupul neinsufletit al unui tanar de aproximativ 20 de ani a fost gasit, duminica, intr-un lac de acumulare din localitatea Leresti din judetul Arges. Anchetatorii cred ca ar fi vorba de o posibila crima,.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazul unui tanar olandez inchis pentru omor si trafic de droguri (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat, sambata, in emisiunea Condamnatii, de pe B1 TV, cazul unui tanar olandez care a fost inchis pentru omor si trafic de droguri. Sandor Pal are 20 de ani si a inceput sa.

Descoperire macabra de inviere. Un tanar de 21 de ani a fost gasit fara suflare, plutind pe lacul din Leresti, Arges

Descoperire macabra, chiar in prima zi de Paste. Un tanar de 21 de ani a fost gasit fara suflare, plutind pe lacul din Leresti, Arges. Avea mainile legate, iar in jurul gatului, o cordelina folosita.

FOTO VIDEO Trei oameni au murit intr-un accident rutier pe soseaua Hunedoara Calan

Trei oameni au murit, iar un alt hunedorean a fost ranit, intr-un accident rutier petrecut in aceasta seara pe soseaua Hunedoara Calan, la iesirea din satul Hasdat.

Naufragiului feribotului din Coreea de Sud: Directorul adjunct al liceului a fost gasit spanzurat, presa vorbeste despre sinucidere

Directorul adjunct al liceului din Seul, ai carui numerosi elevi sunt in continuare dati disparuti dupa naufragiul unui feribot in Coreea de Sud, a fost gasit mort vineri, presa din peninsula vorbind despre o sinucidere, scrie AFP.

Naufragiul feribotului din Coreea de Sud: Directorul adjunct al liceului a fost gasit spanzurat, presa vorbeste despre sinucidere

Directorul adjunct al liceului din Seul, ai carui numerosi elevi sunt in continuare dati disparuti dupa naufragiul unui feribot in Coreea de Sud, a fost gasit mort vineri, presa din peninsula vorbind despre o sinucidere, scrie AFP.

Cel putin 30 de membri Al-Qaida au fost ucisi, intr-un atac cu avion fara pilot

Cel putin 30 de presupusi membri Al-Qaida au fost ucisi, iar multi altii au fost raniti intr-un atac cu un avion fara pilot, in sudul Yemenului, potrivit unui bilant prezentat de catre un reprezentant.

Zece romani au fost raniti intr-un accident rutier in Italia

10 romani au fost raniti intr-un accident grav, pe o autostrada din Italia. Romanii se aflau intr-un microbuz si veneau sa petreaca Pastele acasa. Presa italiana scrie ca masinii i-a explodat un cauciuc.

FOTO VIDEO Un barbat si-a dat foc in fata sediului Politiei Locale si doi agenti i-au stins flacarile cu gecile de politisti

Un barbat si-a dat foc in fata sediului Politiei Locale din Pitesti. Doi agenti au incercat sa stinga flacarile ce-i acoperisera trupul, si-au dat jos gecile de la uniforma si le-au pus peste el.

FOTO VIDEO Parintele Arsenie Papacioc, spitalul de urgenta al sufletelor

A practicat fotbalul si atletismul, a fost angajat la fabrica de armament Malaxa, apoi a fost primar, posesor al unui Ford cu numar mic. in 1949, a devenit calugarul Arsenie. 100 de ani de la nasterea sa, va prezentam portretul acestui mare duhovnic, cu noi marturii despre sfintenia sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )