Libnet.ro
UNICEF

22:15

FOTO VIDEO Vacanta in Romania. Statiunea Baile Herculane, preferata imparatesei Sisi

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Vacanta in Romania. Statiunea Baile Herculane, preferata imparatesei Sisi

Cea mai veche statiune balneara din Europa renaste in ultimii ani, incercand sa redevina la vremurile in care Regele Franz Josef o declara perla statiunilor balneare. Adevarul va prezinta o incursiune pe taramul indragit de imparateasa Sisi, in cadrul campaniei 125 de locuri pentru care iubim Romania. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Elena Udrea ii bate obrazul lui Victor Ponta: El nu poate plati cat am putut eu contracta!

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, se arata indignata de faptul ca premierul Victor Ponta a ales sa-si petreaca la Miami concediul de odihna, desi, spune ea, Baile Herculane ar fi fost o destinatie mult mai potrivita.

FOTO VIDEO Vacanta in Romania. Focul Viu de la Andreiasu, protectorul animalelor si vestitorul cutremurelor

Despre splendoarea acestui loc s-a vorbit putin si s-a scris la fel de putin in Romania, neexistand un interes deosebit din partea factorilor de decizie locali pentru a-l face cunoscut in plan turistic.

FOTO VIDEO Cele mai indraznete momente din istoria galei MTV Video Music Awards

Gala MTV Video Music Awards a oferit in fiecare an, din 1984 pana in prezent, momente cu adevarat uimitoare care au impresionat sau chiar au socat spectatorii si telespectatorii. Chiar daca initial se doreau a fi o alternativa la Premiile Grammy, acestea au fost denumite Oscarurile pentru tineri. Iar unii tineri au lasat in urma lor prestatii de necrezut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )