Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Elena Udrea ii bate obrazul lui Victor Ponta: El nu poate plati cat am putut eu contracta!

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Elena Udrea ii bate obrazul lui Victor Ponta: El nu poate plati cat am putut eu contracta!

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, se arata indignata de faptul ca premierul Victor Ponta a ales sa-si petreaca la Miami concediul de odihna, desi, spune ea, Baile Herculane ar fi fost o destinatie mult mai potrivita. continuă pe Adevărul

Seriosul domn Ponta si Elena Udrea.

De cand s-a intors din concediu, Victor Ponta trage, cu o consecventa aproape maniacala, spre o singura tinta politica: Elena Udrea. Cum acest autor este ultimul care poate fi suspectat de vreo simpatie fata de doamna Udrea, putem afirma fara teama ca aceste atacuri sunt expresia panicii care l-a cuprins pe prim-ministrul Romaniei, care pierde, incet dar sigur, lupta cu guvernarea, cu economia si cu Traian Basescu. Cum cele mai multe lucruri care o inconjoara pe doamna Udrea sunt multa imagine .

Elena Udrea: Ponta vorbeste mult si face putin

Elena Udrea a declarat in timpul vizitei in judetul Valcea ca premierul Victor Ponta vorbeste mult si face putin. Deputatul PDL crede ca seful guvernului are un discurs de opozitie.

Elena Udrea: La prezidentiale, e important sa beneficiem de personalitatea politica a lui Traian Basescu

Deputatul PDL Elena Udrea considera ca Miscarea Populara, PDL si Forta Civica trebuie sa insemne centrul-dreapta unit, iar la alegerile prezidentiale este important sa existe un singur proiect care sa.

Elena Udrea: Trebuie sa beneficiem de forta politica a lui Traian Basescu. Cristian Preda: PDL vrea despartirea definitiva de presedinte

Deputatul Elena Udrea, sustine o uniune a Partidului Democrat Liberal PDL) cu Partidul Miscarea Populara si Forta Civica pentru a desemna un candidat unic al drepteI la alegerile prezidentiale, care sa fie sprijinit de presedintele Traian Basescu, insa nu toti colegii de partid empatizeaza cu ideea fostului ministru al Turismului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )