Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Volkswagen Sharan Facelift, disponibil in Romania. Care este pretul de pornire

România Liberă România Liberă,
FOTO. Volkswagen Sharan Facelift, disponibil in Romania. Care este pretul de pornire

Volkswagen a lansat in Romania noul Sharan, cu facelift-ul primit in 2015. Masina de familie va avea un pret de pornire, pe piata romaneasca, de 29. 700 euro. continuă pe România Liberă

Fost judecator, retinut intr-un dosar in care este anchetat un alt magistrat de la Curtea de Apel Iasi

00 - Un fost judecator de la Pascani a fost retinut de procurori pentru trafic de influenta intr-un dosar in care este anchetat si un alt magistrat de Curtea de Apel Iasi. 40 - Avocatul.

CEO hipMenu: In Romania, clientul este mai putin receptiv la mancarea comandata online. Se vede si in valoarea medie a comenzilor

Aplicatia de livrare mancare hipMenu , unul dintre principalii concurenti ai Foodpanda, intentioneaza sa se extinda in acest an in mai multe orase din Romania, pe langa cele doua din prezent Cluj si Timisoara. In cei doi ani de activitate,.

Ion Cristoiu: Asistam la o operatiune de preparare a lui Gabriel Oprea, care este pregatit pentru electoratul lui Iohannis (VIDEO)

Ion Cristoiu a declarat ca Romania asista in prezent la o operatiune de pregatire a lui Gabriel Oprea in functia de prim ministru, in contextul in care Victor Ponta este uzat din punct de vedere.

Regele Spaniei ii retrage titlul de ducesa surorii sale. Care este motivul

Regele Spaniei, Felipe al VI-lea, a decis sa ii retraga titlul de ducesa surorii sale, Infanta Cristina, intrucat este acuzata de delicte fiscale intr-un scandal de coruptie care il implica si pe sotul sau.

Belarusul efectueaza exercitii militare la frontiera cu Ucraina. Care este motivul

Belarusul a inceput azi exercitii militare cu rezervisti la frontiera cu Ucraina. Asta pentru ca Minskul este tot mai ingrijorat de instabilitatea din regiune si de activitatea NATO in apropierea frontierelor.

Mai multi artisti romani, INTERZISI in SUA. Care este motivul

Mai multi cantareti de muzica usoara, printre care Nicola, Raul sau Adrian Enache, nu ar mai avea voie sa sustina concerte peste Ocean, intrucat le-ar fi fost retrase vizele de turisti.

UPDATE. Ambasada SUA: Dorim ca toti romanii sa se bucure de justitie egala pentru toti. Care este mesajul lui Victor Ponta

Ne dorim ca toti romanii sa se bucure de pace si securitate, protejati de statul de drept, care inseamna justitie egala pentru toti,precizeaza Ambasadei SUA, la 135 de ani de relatii bilaterale.

Dominique Strauss-Kahn, fostul sef FMI, achitat in dosarul in care este acuzat de proxenetism

Fostul sef al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn, a fost achitat de Tribunalul Corectional din Lille in procesul Carlton in care era judecat pentru proxenetism in forma agravata, scrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )