Libnet.ro
UNICEF

09:45

Mai multi artisti romani, INTERZISI in SUA. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Mai multi artisti romani, INTERZISI in SUA. Care este motivul

Mai multi cantareti de muzica usoara, printre care Nicola, Raul sau Adrian Enache, nu ar mai avea voie sa sustina concerte peste Ocean, intrucat le-ar fi fost retrase vizele de turisti. continuă pe România Liberă

Artisti romani, interzisi in SUA: Mai multor cantareti de muzica usoara si populara le-au fost retrase vizele de turisti (VIDEO)

Romanii stabiliti in Statele Unite nu vor mai putea sa-si aline dorul de casa cu artistii din tara. Mai multi cantareti de muzica usoara si populara nu ar mai avea voie sa sustina concerte peste.

Cum a reusit Ponta, in ultimele doua zile, sa stranga mai multi fani decat Iohannis pe Facebook

Pagina de Facebook a premierului Victor Ponta a atras, in ultimele doua zile, de doua ori mai multi fani, decat cea a presedintelui Klaus Iohannis, conform site-ului Facebrands. Astfel, 2. 400 de romani au apreciat pagina premierului, in timp ce putin peste 1. 200 au facut acelasi lucru pentru pagina sefului statului.

Un studiu arata ca utilizatorii de iPhone au mai multi bani de cheltuit

Daca ati trait cu impresia ca utilizatorii de iPhone sunt predispusi la a cheltuii mai mult decat posesorii de Android, un studiu recent confirma trendul. iPhone-urile sunt telefoane scumpe, in timp ce peste 90% dintre dispozitivele cu Android sunt exagerat de ieftine. Aceasta realitate incredibil de evidenta ar trebui sa va confirme ca este mult [] Un studiu arata ca utilizatorii de iPhone au mai multi bani de cheltuit Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Vreme extrema in toata tara: Mai multi copaci au fost doborati de furtuna din Capitala. Precipitatii abudente au fost si la Resita, iar in Republica Moldova a plouat cu gheata (VIDEO)

A fost rupere de nori in Bucuresti si in tara. Mai multi copaci au cazut dupa furtuna care s-a abatut asupra Capitalei, iar pasajele din zonele centrale ale orasului au fost inundate. Si traficul a fost dat.

CORUPTIE la Oficiul de Cadastru Iasi. Directorul si mai multi consilieri, trimisi in judecata

Directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Iasi O. ) Imobiliara Narciza Nedelcu si mai multi consilieri au fost trimisi in judecata, in stare de libertate de procurorii DNA, pentru fapte de coruptie.

Fost judecator, retinut intr-un dosar in care este anchetat un alt magistrat de la Curtea de Apel Iasi

00 - Un fost judecator de la Pascani a fost retinut de procurori pentru trafic de influenta intr-un dosar in care este anchetat si un alt magistrat de Curtea de Apel Iasi. 40 - Avocatul.

UPDATE. Ambasada SUA: Dorim ca toti romanii sa se bucure de justitie egala pentru toti. Care este mesajul lui Victor Ponta

Ne dorim ca toti romanii sa se bucure de pace si securitate, protejati de statul de drept, care inseamna justitie egala pentru toti,precizeaza Ambasadei SUA, la 135 de ani de relatii bilaterale.

Inundatii in capitala Georgiei: Cel putin opt persoane au murit. Mai multi tigri, lei si ursi au evadat de la gradina zoologica

Cel putin opt persoane au muriot, iar mai multe sunt date disparute dupa inundatiile care au afectat in noaptea de sambata spre duminica capitala Georgiei, Tbilisi, informeaza AFP, citand autoritatile.

Conflict intre mai multi tineri si doi politisti locali, sambata noapte, in centrul Capitalei

Cativa tineri aflati in noaptea de sambata spre duminica in centrul Capitalei au intrat in conflict cu doi politisti locali, care au vrut sa ii legitimeze, ei sustinand ca unul din agenti a tras spre ei.

Fotografia pentru care mai multi tineri puteau face 3 luni de inchisoare intr-o tara straina

Patru turisti occidentali au fost condamnati vineri de un tribunal din Malaezia la trei zile de inchisoare si plata unei amenzi de 5. 000 ringit 1. 190 de euro) pentru ca s-au fotografiat, la 30 mai, dezbracati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )