Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Zece monumente din Hunedoara pe care turistii nu trebuie sa le rateze

Adevărul Adevărul,
FOTO Zece monumente din Hunedoara pe care turistii nu trebuie sa le rateze

Castelul Corvinilor, Cetatea Devei si Manastirea Prislop se afla pe lista celor mai vizitate monumente istorice ale Hunedoarei. Oferta turistica a judetului este insa mult mai mare. continuă pe Adevărul

Deutsche Bank iese din panelul care stabileste pretul de referinta al aurului

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca germana, se va retrage din panelul care stabileste pretul de referinta al aurului si argintului, pe fondul anchetei derulate de autoritatile de reglementare din tara in baza suspiciunilor de manipulare a cotatiilor metalelor pretioase de catre banci.

Functionar public din Hunedoara, gasit incompatibil de ANI.

Inspectorii de Intergitate au descoperit ca un inspector la Seriviul Urbanism si Amenajarea Teritoriului din cadrul Primariei Comunei Baru din judetul Hunedoara este incompatibil, deoarece detinea si functia de secretar al unei asociatii. Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta starii de incompatibilitate in cazul lui Cornel Revitea, inspector la Serviciul Urbanism si Amenajarea Teritoriului din cadrul Primariei Comunei Baru, Judetul Hunedoara, intrucat, incepand cu data de 21 .

Medicii si echipajul din avionul care a aterizat fortat nu au fost gasiti, desi a fost localizata zona unde s-ar afla aeronava

Echipele de interventie trimise unde a aterizat fortat avionul cu medici care zbura de la Bucuresti la Oradea nu pot gasi locul unde s-ar afla epava, care a fost localizata aproximativ intr-o zona muntoasa.

Comisia de ancheta Calarasi l-a invitat la audieri pe fostul primar din Nana, care a murit in 2008

Comisia parlamentara de ancheta Calarasi l-a invitat, marti, la audieri pe fostul primar al comunei Nana Dumitru Budesteanu, care a murit in anul 2008, informeaza Mediafax.

Hamburg, primul oras din Europa care interzice accesul masinilor in centru

Hamburg este primul oras din Europa in care este interzis accesul masinilor in centrul orasului, relateaza Auto Blog. Autoritatile din Hamburg au anuntat aprobarea planului pentru interzicerea masinilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )