Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTOGALERIE FC Barcelona a lansat oficial echipamentul pentru sezonul viitor

Hotnews Hotnews,
FOTOGALERIE FC Barcelona a lansat oficial echipamentul pentru sezonul viitor

FC Barcelona a prezentat, pe site-ul oficial, echipamentul pentru sezonul competitional 2013-2014. La meciurile de acasa, catalanii vor avea culorile traditionale rosu-albastru), in timp ce schimbarile vor aparea la tricourile pentru deplasari galben-rosu, conform culorilor drapelului catalan senyera). continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE FC Barcelona a lansat oficial echipamentul pentru sezonul viitor

FC Barcelona a prezentat, pe site-ul oficial, echipamentul pentru sezonul competitional 2013-2014. La meciurile de acasa, catalanii vor avea culorile traditionale rosu-albastru), in timp ce schimbarile vor aparea la tricourile pentru deplasari galben-rosu, conform culorilor drapelului catalan senyera).

Barcelona si-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor

Campioana Spaniei FC Barcelona a prezentat, marti, echipamentul oficial si cel de rezerva pentru sezonul viitor.

Renault Captur s-a lansat oficial in Romania

Ieri, in cadrul unei atmosfere incendiare, Renault a lansat oficial modelul Captur, un crossover urban, interesant prin multitudinea de optiuni de personalizare.

Calin Popescu Tariceanu poarta doliu! Si-a amanat nunta pentru anul viitor!

Din pricina decesului mamei sale, Calin Popescu Tariceanu s-a vazut nevoit sa amane nunta cu Loredana Moise pentru anul viitor. Evenimentul urma sa aiba loc weekendul viitor. Continue reading .

FRF si-a depus oficial candidatura pentru a organiza meciuri din cadrul Euro 2020

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, luni, ca si-a depus oficial candidatura pentru a organiza meciuri din cadrul Campionatului European din 2020, competitie care se va desfasura in 13 orase de pe.

Laurentiu Reghecamp PLEACA de la Steaua din sezonul viitor.

Tehnicianul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a anuntat, duminica seara, ca nu va mai ramane la echipa stelista si in sezonul urmator. Din vara nu voi mai ramane la Steaua, eu nu fac jocuri de culise. Eu am alta mentalitate. Eu vreau sa merg in Champions League, sa castig meciuri. Sunt multe chestii care m-au deranjat si in primul rand m-a deranjat atitudinea lor. Este pacat. Eu le-am spus jucatorilor ca imi doresc sa castigam toate meciurile. Nu am oferte, dar nu e nicio problema. Probabil voi .

Chisinaul a lansat licitatia internationala pentru constructia gazoductului Iasi-Ungheni pe teritoriul Republicii Moldova

Ministerul Economiei de la Chisinau a anuntat sambata lansarea licitatiei internationale pentru selectarea companiei ce va efectua lucrarile de constructie a gazoductului Iasi-Ungheni, cu o lungime de circa 11 km, pe teritoriul Republicii Moldova si a statiei de masurare a gazelor, transmite Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )